Оптимизмът ми за новата година не се основава само на

...
Оптимизмът ми за новата година не се основава само на
Коментари Харесай

Денков: За пръв път от години 2/3 от хората се чувстват щастливи

Оптимизмът ми за новата година не се основава единствено на националните поверия, а и на трезвите изследвания на социолозите. Три проучвания на публичното отзиви през последната седмица демонстрираха, че българите гледат все по-уверено напред. За пръв път от доста години 2/3 от хората се усещат щастливи, а множеството от половината имат вяра, че новата година ще е по-добра за тях. Това съобщи министър председателят Николай Денков при започване на съвещанието на Министерския съвет. Tова се случи минути откакто министрите посрещнаха коледарчета, които им пяха песни, съобщи кореспондент на " Фокус ". 

" Tова ръководство има смисъл единствено в случай че хората усещат смяната и грижата за тях. Последните дни измененията в Конституцията, бюджетът, политиките, свързани с положителните знаци за Шенген, демонстрират, се напъните ни последователно водят до триумф, а хората усещат грижата за тях ", посочи Денков.

" Идва Рождество Христово. Нека да го посрещнем, удовлетворени от напъните, които ни сплотяват, и по-смирени пред разликите, и с религия, че триумфите идват, когато посрещаме провокациите дружно ", приключи министър председателят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР