Опитвайки се да оспори резултатите от преброяването на изборите чрез

...
Опитвайки се да оспори резултатите от преброяването на изборите чрез
Коментари Харесай

Зоват Тръмп да покаже бързо измамите на изборите

Опитвайки се да оспори резултатите от преброяването на изборите посредством съда, Доналд Тръмп би могъл да служи добре на страната си, в случай че изказванията за умишлена машинация бъдат доказани. Това мнение изрази за ТАСС професорът по политически науки в Калифорнийския софтуерен институт, създател на четири книги и десетки научни публикации, Родерик Кийуейт.

„ Трудно е да се планува какъв брой дълго ще продължат тези правосъдни разногласия “, призна политологът. Той, като направи съпоставяне със сегашната обстановка, назова акцията от 2000 година „ детска смешка “, когато вицепрезидентът, демократът Ал Гор и републиканецът Джордж Буш се бориха за президентския пост.

" Процесуалният развой след изборите през 2000 година включваше единствено няколко окръга на Флорида и всъщност се отнасяше до боравенето с дефектни бюлетини. Всичко това са хлапашки смешки спрямо сегашния избирателен цикъл, който се занимава с изказвания за необятно публикувани измами с няколко типа избор ", сподели Кийуейт.

Гор завоюва поддръжката на повече гласоподаватели преди 20 години (48,4% против 47,9% на Буш), само че получи по-малко електорални гласове (266 против 271). Решителният избор беше във Флорида, където Буш завоюва с няколкостотин гласа. Екипът на Гор изиска ръчно броене с аргумента, че грешките са неизбежни при автоматизираното броене на 6 милиона бюлетини. След едномесечна обработка и правосъден развой, Върховният съд на Съединени американски щати отсъди с пет гласа против четири в интерес на претендента от Републиканската партия.

Политологът обърна внимание на изявления за многочислени случаи на гласоподаване на „ мъртви души “ в щатите Мичиган, Пенсилвания и други. " Доколкото разбирам, републиканците в този момент ревизират изборните описи против некролозите и откриват дали мъртвите хора към момента са политически дейни или най-малко се усещат задоволително добре, с цел да гласоподават у нас! ", означи той.

„ Може да се случи, че Тръмп, разкривайки измами на изборите в най-големите градове на Съединени американски щати, ще направи на страната най-важната услуга по време на своето ръководство “, сподели политологът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР