Опитвате ли се да четете между редовете? Сексуален експерт сподели

...
Опитвате ли се да четете между редовете? Сексуален експерт сподели
Коментари Харесай

Само за мъже: Секс експерт разкри 7-те тайни знака, че една жена иска да спи с вас

Опитвате ли се да четете сред редовете? Сексуален специалист показа знаците, на които би трябвало да обърнете внимание, в случай че се пробвате да разберете дали една жена се интересува от вас. Надя Бокоди има собствен канал в YouTube, където се гордее с над 181 000 клиенти, написа "Дейли Стар ".
Австралийската секс писателка разкри седемте „ секрети “ знака, разкриващи, че дамата е привлечена от вас, в 11-минутен клип. Тя споделя: „ Понякога ние, девойките, не даваме ясни знаци, когато сме към вас. Така че аз съм тук, с цел да разпростря някои от тайните, за които може би не сте знаели ".

1. Тя "се пооправя " към вас
Надя увери, че това е нещо, което вършат и мъжете, и дамите, когато харесват някого. Секс специалистът споделя: „ Тя може да прави фини неща, с цел да поддържа външния си тип под надзор, като да оправя косата си, облеклата или стойката си. Ако пък тя не се интересува от вас, няма да поставя доста старания ".

2. Тя счита, че сте занимателен
Бъдете деликатни с този знак, тъй като в случай че някой е занимателен, от време на време може да наподобява, че индивидът е прекомерно отзивчив. Но Надя сподели, че като цяло, в случай че някой е притеглен от вас, той ще се усмихва и ще се смее повече от нормално. Тя изясни: "Ако дамата е усмихната и се кикоти, това е добър знак за теб ".

3. Тя ви праща специфичен "поглед "
Ако се пробвате да разберете дали една жена се интересува от вас на публично място, внимавайте какъв брой пъти ви поглежда. Надя сподели: „ Ще ви гледа по-често от нормално, в случай че проявя интерес. Мъжете могат да бъдат по-очевидни по отношение на погледите, когато те оглеждат, само че дамите са по-фини и пращат къси погледи ".

4. Тя се извинява, с цел да ви допре
Според Надя това е един от най-очевидните признаци. Като цяло дамите ще вършат това по много тънък метод, тъй че би трябвало да сте отворени и наясно. Тя добави: „ Ако тя ви пипне по ръката или част от облеклото или даже се извинява, с цел да ви допре, ще откри аргументи да реализира физически контакт. “

5. Тя ви търси
Друга явна улика е дали тя се причислява към вас. Надя споделя, че дамите, които ви харесват, ще основат благоприятни условия да приказват с вас. Така че, в случай че да вземем за пример приказваме за сервитьорка в кафене да вземем за пример, тя ще се погрижи да ви обслужва и ще ви обърне повече внимание в сравнение с различен клиент.

6. Тя ви прави доста похвали
Като цяло, в случай че една жена ви харесва, тя ще ви прави похвали много постоянно. Надя добави: „ Обърнете внимание на това, което тя ви споделя, а също по този начин обърнете внимание на това по какъв начин ви го споделя - т.е., приказваме за зрителния контакт. “

7. Тя ви изпраща текстове постоянно
И най-после, в случай че една жена ви изпраща повече известия, тогава това значи, че тя евентуално се интересува от вас. Но не се фиксирайте върху всички тези признаци прекалено много, те в действителност значат нещо единствено когато са повече от един.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР