Опитният вратар Пепе Рейна вече е дал съгласие да заиграе

...
Опитният вратар Пепе Рейна вече е дал съгласие да заиграе
Коментари Харесай

Пепе Рейна пристана на Милан

Опитният вратар Пепе Рейна към този момент е дал единодушие да заиграе в Милан от идващия сезон. От управлението на „ росонерите” са уведомили сегашния отбор на играча – Наполи за този факт.

35-годишният испански национал има контракт с „ везувиани” единствено до края на актуалната акция и не е удовлетворен от изискванията за преподписване. Неаполитанци му оферират удължение единствено с 12 месеца, което е недопустимо за някогашния футболист на Барселона, Виляреал, Ливърпул и Байерн Мюнхен.

Райола: Донарума би трябвало да се измете от Милан

Според „ Гадзета дело спорт” договорката сред Рейна и Милан към този момент е подписана. Съгласно регулациите на ФИФА футболист, чийто контракт изтича, им право в заключителните 6 месеца от своя договор да договаря свободно с други тимове. Ако се стигне до сделка по подобен метод, тимът, с който въпросният състезател има контракт, би трябвало да бъде известен.

„ Гадзета” твърди, че Милан към този момент е сторил това, като удостоверил пред Наполи за съществуването на контракт с Рейна до лятото на 2020 година. Вестникът има вяра, че годишната заплата на ветерана при „ росонерите” ще бъде от порядъка на 3 милиона евро плюс бонуси и алтернатива за удължение с още 12 месеца.

Донарума избрал с кой гранд да смени Милан от лятото

Рейна ще навърши 36 години през август, а главната причина за идването му е неяснотата към бъдещето на настоящия титуляр за Милан – Джанлуиджи Донарума. В последно време слуховете, че 19-годишният гений ще бъде продаден през лятото станаха извънредно интензивни. Най-вероятно договорката за Рейна ще бъде оповестена публично чак когато бъде позволен и въпросът към Джиджо.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР