Опазването на климата, въздуха и природата е една от основните

...
Опазването на климата, въздуха и природата е една от основните
Коментари Харесай

Как принц Хари защити Меган Маркъл

Опазването на климата, въздуха и природата е една от главните дела, зад които застанаха принц Хари и Меган Маркъл , откакто се отделиха от общата фондация, която основаха с принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Херцогът и херцогинята на Съсекс споделят в формалния си профил в Instagram всички акции и организации, които поддържат. Последната им интензивност е основаването на Travalyst - световна самодейност, която има за цел да промени към положително резултата от туризма и пътуванията.

В нея си партнират с огромни уеб сайтове като Booking и TripAdvisor, а един от акцентите е въздействието на въздушния превоз като все по-предпочитан и наличен метод за пътешестване.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на Сеп 3, 2019 в 2:15 PDT

Освен значимостта на пътуванията, самодейността визира и персоналната отговорност на всеки от нас към останалите и към планетата. И тя се отнася директно и за метода, по който опазваме туристическите забележителности.

Вчера, 3 септември, принц Хари участва на събитие за формалното показване на Travalyst в Амстердам. И не всичко мина по проект, тъй като акцентът бе преместен от самодейността към последните полети с частен аероплан на херцога и херцогинята на Съсекс.
 Снимка 441215

Принц Хари бе подложен на пресечен огън от журналистически въпроси и очевидно обезпокоен се налoжи да отбрани както себе си, по този начин и брачната половинка си . По думите му, в 99% от случаите той лети с пътнически авиолинии, само че някои изключителни условия постановат да наруши тази своя традиция, с цел да отбрани фамилията си.

И никой не е съвършен, счита херцогът, само че решението за пътуването с частен аероплан не е негово, а подбудено от обстановката . И всичко е въпрос на баланс.

За да го потвърди, принц Хари дойде в холандската столица с постоянен полет на самолетна компания . Едва ли обаче ще го забележим на борда на пътнически аероплан в компанията на брачната половинка и сина му.
 Принц Уилям, държанието на принц Хари и Меган Маркъл и за какво е обезпокоен
Как Хари и Меган тормозиха Уилям

Бъдещият крал гледа в вероятност

Някои поддържат решението им да пътуват с частен аероплан и го оправдават с нездравия медиен интерес към младото кралско семейство. Но пък не може да се отхвърли, че сходен има и към Уилям и Кейт, само че за тях очевидно не съставлява подобен проблем, написа The Sun.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР