Опасно пресичане на една от най-натоварените улици в София „Оборище“

...
Опасно пресичане на една от най-натоварените улици в София „Оборище“
Коментари Харесай

Асен Блатечки рискува живота на сина си

Опасно секване на една от най-натоварените улици в София „ Оборище “ прави артистът Асен Блатечки дружно с невръстния си наследник, видя Hotnews.bg. Момчето, която едвам на шест години и учи в Музикалното учебно заведение, минава сред фучащи коли ръка за ръка с баща си, който явно му дава неприятен образец. Само на няколко метра от мястото, където Блатечки-баща и наследник пресичат погрешно, има пешеходна пътека. Актьорът обаче е повел мъника през платното в нарушаване на закона като същинско неприятно момче.



Надяваме се това е да изолирана процедура в държанието на таткото, който сигурно е много ангажиран и по тази причина прекосява „ Оборище “ както му падне. Поведението му обаче крие заплаха за живота му, както и на този на сина му. Глобата за погрешно секване е 50 лева Всеки ден към 20 столичани отнасят фиш. “Делът на пътните произшествия с пешеходци е огромен.

Нека да пресичат на избраните за задачата места. Инцидентите на пешеходни пътеки са доста по-малко. На някои им е по-лесно да притичат през пътното платно, само че доста от водачите не го очакват”, предизвестяват от КАТ.

фотоси:България днес
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР