Опасен инцидент в Пазарджик. Силният вятър е съборил светофар на

...
Опасен инцидент в Пазарджик. Силният вятър е съборил светофар на
Коментари Харесай

Предупреждения за заледявания на пътищата

Опасен случай в Пазарджик. Силният вятър е съборил светофар на кръстовище в града. Той е паднал върху микробус, само че за благополучие няма потърпевши хора.
Уикендът стартира и с предизвестие за евентуално рискови пътища поради снегонавявания или местни заледявания - най-много в източна България. А в западна- първа степен на предизвестие поради мощни ветрове.
Шофьорите би трябвало да внимават за вятъра, идните превалявания от дъжд и сняг в Източна и Северна България, в предпланинските и планинските региони. Още нощес пътните служби предизвестиха - пътувайте единствено в случай че сте готови за зимни условия.
В региона на прохода Шипка към този момент има към 3-4 см сняг. В Старопланинските проходи предпоставките за снегонавявания и виелици са най-големи. Снегът, който ще падне там, ще е в по-значителни количества.
На места стартира превантивна обработка на настилките със смеси, които да понижат риска от замръзване при рухването на температурите. Възможно е обособени сектори да се затварят за разчистване, тъй че следете настоящата информация, с цел да не попаднете в пътна обсада.
Съществува риск и от понижена видимост поради мощен вятър и снегонавявания.
Народоосвободителна въстаническа армия ТВ
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР