Онзи ден в Полша пристигнаха четири военнотранспортни самолета - два

...
Онзи ден в Полша пристигнаха четири военнотранспортни самолета - два
Коментари Харесай

Става ясно какъв военен товар е получила Полша от САЩ, Великобритания и Австралия

Онзи ден в Полша дойдоха четири военнотранспортни самолета - два от Америка, по един от Англия и Канада.

Двата Boeing-747, наети от Пентагона, кацнаха на летището в полския град Жешов, който се намира на 90 километра от границата с Украйна. Там дойдоха и два транспортни самолета C-17A Globemaster III на Военновъздушни сили на Англия и Австралия. Boeing-747 е кадърен да транспортира до 120 тона товари, а C-17A Globemaster - до 77,5 тона.

Какъв подарък ни донесоха в стоманените си кореми?

Версия първа . Има непланирано попълване със западна военна техника, която съюзническите сили са изпотрошили и осакатили по украинските бойни полета. Просто американците, явно, не са очаквали, че цялото съоръжение, което са доставили по-рано, ще бъде превърнато в скрап толкоз бързо. Затова трябваше да се стегнат и да „ измъкнат “ отнякъде непланирани доставки.

Въпреки че по-рано Пентагонът категорично съобщи, че като част от „ новия пакет за помощ “ за 725 милиона $, американците ще трансферират на Украйна муниции и артилерийски снаряди HIMARS. Според транспортното командване на въоръжените сили на Съединени американски щати от края на февруари Киев към този момент е получил 142 артилерийски системи и над 700 000 снаряда и ракети за тях. Това е като еднократна помощ.

Оттогава минаха няколко месеца. Артилерийските системи в по-голямата си част са се трансформирали в купчина изгорен метал. Снарядите в главната си маса, са съвсем изразходвани. Украинците даже се оплакаха от неналичието на снаряди в ефир. Тъкмо оттатък океана чуха „ молбите на трудещите се “. И те им дадоха отговор. Към украинските бойци отлетяха транспортните самолети с „ военна филантропична помощ “.

Втора версия. Известно е, че в същата Англия оня ден се състоя церемониален всеобщ випуск на 10 или петнадесет хиляди украински воини. Обучаваха ги четири месеца. Редица украински бойци бяха подготвени във военноморски бази във Флорида. В района има няколко от тях - Пенсакола, Кий Уест, Уайтинг Фийлд и Мейпорт. И там оня ден имаше всеобщо дипломиране или на бойни плувци, или на морски тюлени, или на някакъв военноморски спецназ с очевидно украински генезис.

Преди три дни, в деня на дипломирането, те наеха няколко ресторанта в Маями. Те подредиха масата за сметка на институцията, наеха стаи в локални хостели, изписаха цялостен батальон мексикански и филипински проститутки. В Маями всички питейни заведения са отворени до сутринта, само че този ден Salsa mia, Twist и Skybar се пръскаха по шевовете от притока на здрави мощни момчета, говорещи на „ неместната мова “.

Може би всички тези бойни момчета, откакто означиха освобождението, дружно с оръжията си в корема на военните „ транспортници “, са пристигнали в Полша. По-нататък е ясно къде. Заедно с усвоеното съоръжение и щатните оръжия.

Австралийският ръб напълно несъмнено докара военни в корема си - или постоянни подготвени бойци, или бойци на ЧВК, или наемници. Или всички дружно. Австралийският военно-промишлен комплекс, както знаете, не създава съществено военно съоръжение - като се изключи стрелково оръжие и леките бронетранспортьори. А, донесоха още и едни портативни устройства за прогонване на акули и алигатори с работното име " Дънди Крокодил " (това не е шега).

Но в Украйна тези " крокодили " най-вероятно няма да бъдат търсени. Освен в случай че австралийците и украинците не се плашат пияни един различен - в землянки и окопи. Значи остава персоналният състав. Но защо?

Отново по две аргументи. Австралия неотдавна се причисли към AUCUS - самобитен аналог на НАТО в тихоокеанския район. И откакто сте влезнали, би трябвало да се съобразите. Съюзниците би трябвало да са обвързани с кръв - по този начин ще се бият по-добре. Нещо като резултат на Галиполи.

Тази интервенция в Дарданелите се трансформира в един от най-драматичните епизоди от Първата международна война за съдружниците. Тогава Австралия заплати жестока цена за съюзническия си дълг - в турския град Галиполи съвсем за един ден (през април 1916 г.) починаха над 30 хиляди австралийци и новозеландци. Това бяха най-големите загуби на " зеления континент " в цялата история на неговото битие.

Американските пиари, с цел да подсладят горчивото хапче на съдружниците, подметнаха на австралийците концепцията, че навръх този ден (25 април 1916 г.) те се състояли като нация. Но остава фактът, че точно самоубийственият десант на Галиполи „ свърза кръвно “ и „ прикрепи “ Австралия към блока на НАТО за доста десетилетия напред.

Освен това на същите транспортьори е механически изцяло реалистично да се трансферират австралийски и полски парашутисти в епицентъра на театъра на интервенциите - някъде покрай Харков. Освен това не е належащо да се приземяват „ стоманените замъци “ - пистите най-вероятно са били бомбардирани отдавна. Но за това са парашутите. Парашутистите знаят по какъв начин да скачат с тях. Пуснете войските и летете назад към базата - до Полша.

Ще могат ли тези транспортни самолети в украинското небе да бъдат свалени нашите изтребители или системи за Противовъздушна отбрана? Напълно.

Трета версия . Сега, както знаете, Украйна е удряна от дронове камикадзе денонощно. Разбира се, от първия ден на появяването на тези ирански " въздушни мотопеди " американските военни инженери получиха заповед да основат някакъв тип антимопед. И може би са го измислили. Някакъв антидрон. И започнаха да го създават в всеобщи издания непрекъснато. Натъпкаха си транспортьорите с " антимотопедите " с тия евтини дронове от горе до долу. И те в този момент са откарани в Украйна за тествания. Така че, може би, скоро същинска война на дронове ще се разгърне в небето на „ Незалежната “.

Версия четири . Прехвалените " Джавелини " от първите дни на войната се демонстрираха по не най-хубавият метод. Но те можеха да бъдат усъвършенствани през това време. Нито една компания няма да загуби подобен „ затлъстял “ клиент " като Пентагона. Конкурентите ще си скъсат жилите от напрежение, в случай че би трябвало. И са подготвени да се изпохапят за това. Повече от петдесет огромни американски военни концерна вземат участие в производството на Javelin - от подразделението Martin-Orlando във Флорида до Херкулес в Западна Вирджиния.

Такава навалица от „ заводи за гибел “ има лоби на всички места – от Пентагона до Конгреса. И те в действителност пробиха нов „ късмет за рехабилитация “ на толкоз безценен артикул. И в този момент, може би, „ надълбоко осъвременената “ версия на Javelin е пристигнала в Полша в товарните отделения на американските транспортни самолети.

Версия пета. Има информация, че британците са подготвили партида подводни дронове за украинските въоръжени сили. И те образоваха украински бойни плувци да се оправят с тях. И в този момент тези изтребителни елементи, дружно с техните торпеда, кацнаха в Полша. Въпросът за сигурността на Кримския мост и нашите способи за водене на подводна война в Черно море още веднъж се надига с цялостна мощ.

И най-после - шестата версия . Най-ужасноата. Американците въпреки всичко вземат решение да нанесат нуклеарен удар по Украйна. И по-късно да хвърлят този низък акт върху Русия. Омръзна им да надуват залозите безпределно и те играят ва-банк.

Затова ще създадат от Украйна втора Хирошима дружно с Нагасаки. Може би американците са решили, че е пристигнало времето за дефинитивно решение на „ славянския въпрос “. И в корема на американските транспортни самолети към Полша се намират мръсни атомни бомби (за да обвинят по-късно за всичко несъответстващия Зеленски ). Или може би са чисти?

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР