Онлайн информационен ден за възможностите за българския бизнес по Националния

...
Онлайн информационен ден за възможностите за българския бизнес по Националния
Коментари Харесай

Министрите Пеканов и Пулев откриват онлайн инфоден за възможностите за бизнеса по Плана за възстановяване

Онлайн информативен ден за опциите за българския бизнес по Националния проект за възобновяване и резистентност (НПВУ) провежда Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинни предприятия (ИАНМСП).

Събитието ще се организира на 30 август 2022 г.  от 11 ч. в залата на ИАНМСП (ул. „ Леге “2-4) и ще бъде намерено от служебния вицепремиер по ръководство на европейските средства и от служебния министър на нововъведенията и растежа. 

Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на нововъведенията и растежа. 

От Главна дирекция „ Европейски фондове за конкурентоспособност„ (ГД ЕФК) към Министерството на нововъведенията и растежа ще показват първата за България процедура от Плана за възобновяване и резистентност – „ Технологична рационализация “. Тя е с бюджет 260 млн. лева, като по отношение на размера и потребностите си микро, дребните и междинни предприятия в страната могат да получат сред 180 000 лева и 700 000 лева за ново съоръжение и програмен продукт. Кандидатстването по мярката е напълно електронно и ще е отворено до 21 септември 2022 г. 

За присъединяване в осведомителния ден би трябвало да се регистрирате на:. Впоследствие ще получите имейл за удостоверение с данните за достъп до събитието.

Освен представителите на служебния кабинет, в него ще се включат още основният шеф на Групово дело ЕФК Илияна Илиева и изпълнителният шеф на Агенцията за поощряване на дребните и междинни предприятия Бойко Таков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР