Онлайн гигантът Амазон (Amazon), който полага огромни усилия да ускори

...
Онлайн гигантът Амазон (Amazon), който полага огромни усилия да ускори
Коментари Харесай

"Амазон" предлага на служителите си помощ, за да започнат свой бизнес с доставки

Онлайн колосът " Амазон " (Amazon), който поставя големи старания да форсира доставките на колета, предлага на чиновниците си да изоставен и компанията да им помогне да стартират бизнес за доставки на пакетите на " Амазон ", съобщи " Асошиейтед прес ", представена от Българска телеграфна агенция.

Предложението идва в миг, когато компанията се пробва да понижи времето на доставка от два до един ден за членовете на програмата си " Прайм ". Компанията е на мнение, че новата самодейност ще помогне пратките да стигат до прага на клиентите й по-бързо.

" Амазон " показва, че ще покрива до 10 000 $ от началните разноски на чиновниците, които са признати за присъединяване в програмата и изоставен работа. Освен това компанията ще им изплати заплатите за три месеца.

Предложението е отворено както за чиновниците на цялостно работно време, по този начин и за тези, които работят на ненапълно работно време. Само чиновниците на подразделението " Хол фуудс " (Whole Foods) не могат да вземат участие.

Новата самодейност за чиновниците на " Амазон " е част от стратегия, която стартира преди година и разрешава на всеки да кандидатства за започването на самостоятелен бизнес за доставки на пакети. Разширяването на програмата е част от проекта на компанията сама да управлява част от доставките си, а не други компании снабдители.

Първоначалните разноски стартират от 10 000 $, а подизпълнителите имат право да вземат на лизинг сини ванове с усмихнатото лого на " Амазон ".

Общо над 200 компании за доставки на колета на " Амазон " са основани от началото на програмата през юни, сподели Джон Фелтън, вицепрезидент на Амазон, отговарящ за световните доставки.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР