Омразата пропи Българска армия“ точно като във Властелинът на пръстените“.

...
Омразата пропи Българска армия“ точно като във Властелинът на пръстените“.
Коментари Харесай

Виновен ли е Бербатов, че е свободен, успял и има достойнство?

Омразата пропи „ Българска войска “ тъкмо като във „ Властелинът на пръстените “. Промъкна се сред сенките, замъгли погледите, заглуши сърцата.

Опита се да задуши всеки и всичко, което не слуша заповедите от Кулата! Последната й жертва стана Димитър Бербатов. Посегна на най-хубавия български футболист сега, даже си разреши да намеси половинката му. 

Вината на Димитър Бербатов е следната: харесва да бъде със своите другари от 20 години, които в този момент работят в Берое. И желае да поиграе още един сезон футбол. Дали в Стара Загора, или в чужбина, даже не е ясно.

Вината на Бербатов е, че не отиде на „ Българска войска “ да предложи услугите си. Сам, тъй като никой не го е канил там даже на кафе.

Вината на Димитър Бербатов е, че очевидно не усеща ЦСКА-София като собствен ЦСКА.

Вината на Димитър Бербатов е, че прави избор на свободен човек. Защото той може да реши да тренира и в Славия, в случай че сметне, че му е покрай къщата. Или Септември, в случай че Драгалевци му харесва повече!

Вината на Бербатов е, че има парите, името и достолепието, с цел да не се подписва под едната заплата със служебна характерност „ клубна легенда “.

Митко, изобщо да не ти пука от омразата! Тя идва единствено от едно място. На всеки, безусловно на всеки различен стадион в България ти ще бъдеш признат като популярен футболист, какъвто си. Както, очевидец съм, те одобряват почитателите и на Манчестър Сити, и на Челси, и на Арсенал.

Ако ти се играе в Берое, играй. Знам, че не е поради парите, а от едната тръпка към играта. Печалбата ще е голяма, само че не за теб, а за българския футбол.

Защото единствено наличието ти може да измъкне шампионата ни от тоталната давност, която международните медии нарушават, единствено когато някоя крава прекъсне наш мач или Иван Баналовдски удари глътка бира от хвърлена по него кутийка.

p.s И два въпроса най-после:

1. Защо цитираният в декларацията Любо Пенев не е стъпвал на „ Армията “ от година и 10 месеца насам, а Христо Стоичков, акционер там, има единствено едни мач, до момента в който уреждаше сватбата на щерка си?

2. Как клубната легенда и труженик на казуата „ ЦСКА-София “ Димитър Пенев ще разяснява декларацията против последното му огромно изобретение?
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР