Олимпийската шампионка в комбинацията от Пьончан 2018 Мишел Гизин (Швейцария)

...
Олимпийската шампионка в комбинацията от Пьончан 2018 Мишел Гизин (Швейцария)
Коментари Харесай

Куп звезди пропускат старта в Австрия от алпийските ски

Олимпийската шампионка в комбинацията от Пьончан 2018 Мишел Гизин (Швейцария) няма да взе участие в паралелното съревнование от Световната купа по ски алпийски дисциплини в австрийския зимен център Лех/Цюрс на 13 ноември (събота), заяви " НевеИталия ".

Гизин се възвръща от грипно заболяване и ще пропусне старта, с цел да бъде изцяло подготвена за първите два слалома от сезона в Леви (Финландия) на 20 и 21 ноември. Друга водеща швейцарска алпийска Уенди Холденер също пропуща конкуренцията в Лех/Цюрс. Двукратната международна шампионка в комбинацията и олимпийска вицешампионка в слалома от Пьончан 2018 Холденер възобнови тренировки на сняг след фрактура на ръката и се чака да се завърне на пистата в Леви.

Както е известно, носителката на Световната купа Петра Влъхова (Словакия) и американската звезда Микаела Шифрин също оповестиха, че няма да се състезават в събота, а старта пропущат още бронзовата медалистка в паралелните дисциплини от Световното състезание в Кортина Д`Ампецо 2021 Теса Уорли (Франция), както и италианките Федерика Бриньоне и София Годжа.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР