Олимпик Марсилия победи съименника си от Лион на Стад Велодром

...
Олимпик Марсилия победи съименника си от Лион на Стад Велодром
Коментари Харесай

Олимпик Марсилия победи съименника си от Лион с 1:0

Олимпик Марсилия победи съименника си от Лион на " Стад Велодром " в мач от 14-ия кръг на френската Лига 1.

Първото съществено състояние бе още в 13-та минута, когато Марсилия имаше искания за дузпа, които не бяха почетени от съдията. Малко по-късно Джонатан Клаус можеше да открие резултата. Секунди по-късно Алексис Санчес доближи до топката след подаване от ъглов удар, само че изстрелът му с глава мина настрана от дясната греда.

В 44-та минута Жордан Верету извърши ъглов удар, а Самуел Жиго съумя да означи с глава, забивайки топката в земята и не оставяйки късмет на вратаря на Лион. Минута по-късно Максанс Какре опита пряк удар от директен свободен удар, само че Пау Лопес внимаваше и направи блестящо избавяне, избивайки в корнер.

Карл Токо-Екамби сътвори второто по-сериозно състояние за Лион в мача в 63-та минута. Играчът доближи до акуратен пас и остана очи в очи с Пау Лопес, само че стражът още веднъж сподели необикновен инстикт и отрази. В 76-та минута Джеф Аделаид приключи с удар от границата на наказателното поле, само че ударът на играча на Лион още веднъж бе избавен от вратаря. Три минути преди края Алексис Санчес още веднъж опита да се разпише, само че топката мина настрана от лявата греда.

Лаказет в 89-та минута се отскубна от пазача си, с цел да засече центриране и да отиграе в средата на вратата, само че вратарят на Марсилия избави за следващ път. В 92-рата минута пристигна последният късмет за " хлапетата ".

С тази победа Марсилия към този момент е четвърти с 27 точки, до момента в който Лион остава осми в подреждането.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР