Олга Куриленко бе сред първите звезди, признала, че е заразена

...
Олга Куриленко бе сред първите звезди, признала, че е заразена
Коментари Харесай

Олга Куриленко – откровена за борбата с коронавируса - slava.bg

Олга Куриленко бе измежду първите звезди, признала, че е инфектирана с ковид. Подобно на Том Ханкс и момичето на Джеймс Бонд реши да опише на почитателите си по какъв начин се усеща по време на заболяването.

Диагнозата ѝ бе сложена откакто актрисата се почувствала зле и това траяло повече от седмица. Сега тя се намира под карантина и поддържа връзка със света само посредством обществените медии. Именно там Олга споделя по какъв начин минава нейното лекуване.

„ Приятели, в този момент съм доста по-добре. Температурата си отиде – написа звездата на страницата си в Instagram. – Намирам се в Лондон. Как разбрах, че имам ковид? Направиха ми тест в болничното заведение и се оказа позитивен.

Как минава лекуването? НИКАК! Казаха ми единствено да пия парацетамол за високата температура и болките в тялото и аз това върша. За да подкрепям имунитета пия следните витамини: Витамин С, Е, Д, B5, Curcumin (Turmeric), Zinc. Внимание! Тези витамини не лекуват ковид!!! Те единствено оказват помощ на имунната система да се бори с вируса и инфекцията. На всички заболели, бързо излекуване! “

Със болестта от ковид се борят още звезди, измежду които Том Ханкс и брачната половинка му Рита. Идрис Елба също е измежду инфектираните, само че е асимптоматичен. Кейти Пери и Орландо Блум са в изолираност един от различен, тъй като Блум е под карантина след завръщането си от Европа от фотоси.

Ема Стоун отсрочи сватбата си. Много звезди приканиха почитателите си да си стоят по домовете и да не се излагат на риск, както и да понижат разпространението на инфекцията.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР