Оксана и 16-годишният й син успяха да се измъкнат живи

...
Оксана и 16-годишният й син успяха да се измъкнат живи
Коментари Харесай

Два пъти нарязаха гумите на колата на избягала от войната украинка в Плевен

Оксана и 16-годишният й наследник съумяха да се измъкнат живи след началото на съветската офанзива. Настаниха се в блок 31 в ж. к. “Сторгозия”, с желанието да се върнат назад в родината си щом войната свърши. Срещу блока има огромно пространство, където има място за всички коли. Мястото е оживено и поради квартална механа, която е мощно посещавана.

Въпросният паркинг е постоянно посещават от полицейски патрул, поради обстоятелството, че съгласно показания на локални наркодилъри, там става предаването на “стока”.

Според съседи, преди няколко дни, руса жена се е доближила до колата на украинците и я огледала усърдно. От разреза на губите излиза наяве, че нарушителят е употребявал изострен нож.

Има данни, че пропутинската агитация е задейства автоджамбазите да краде коли на украинци, както и да ги ограбва. Освен това има скица за посягане на украински номера. След това те се слагат върху други - родни коли, зареждат се на бензиностанции и бягат, с цел да наподобява, че украинци правят кражбите.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР