Окръжният съд в Пазарджик остави за постоянно в ареста 21-годишния

...
Окръжният съд в Пазарджик остави за постоянно в ареста 21-годишния
Коментари Харесай

Съдът остави ареста сина на убития ресторантьор от Виноградец


Окръжният съд в Пазарджик остави за непрекъснато в ареста 21-годишния Димитър Тонкев, наследник на убития във Виноградец притежател на ресторант Наско Тонкоев.

Според обвинителния акт младежът е измамен под отговорност за владеене на 2.55 г марихуана и 0.56 г амфетамин, които държал и разпространявал от 2 юни до 15 септември 2017 година

Прокурор Димитрия Ганчева съобщи в правосъдната зала, че против Димитър са дали показания шестима очевидци, които били купували от него дрога.

Според обвинителния акт младежът живеел настрана с приятелката си на фамилни начала. Нямал приходи, а показал разточителен метод на живот. Издържал себе си и приятелката си с продажби на дрога.

Адвокатът на Тонкев съобщи в правосъдната зала, че клиентът му няма присъди, нито висящи каузи, няма даже преписки. След задържането му в петък вечер цяла нощ полицията е търсила улики, само че осъществените четири обиска са претърпели цялостно крушение, сподели още бранителят.

Той напомни, че откакто бащата на Димитър бе погубен на 31 август т.г., в този момент той е единствен мъж в фамилията. Роднините му не крият подозренията си, че карцерът е опит за вендета поради изявленията им против съветника от Септември Лазар Влайков, с чието оръжие бе убит Наско, и подозренията, че се употребява с прокурорска защита.

Съдът въпреки всичко почете настояването на прокуратурата за непрекъснато задържане под стража.В последна сметка съдът одобри, че съществува обосновано съмнение обвиненият да е направил посоченото действие, налице е действителна заплаха да се укрие или да извърши друго закононарушение.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР