Окръжният съд в Добрич наложи мярка за неотклонение „задържане под

...
Окръжният съд в Добрич наложи мярка за неотклонение „задържане под
Коментари Харесай

Оставиха в ареста заподозрения за убийството на изчезналия преди месец добричлия

Окръжният съд в Добрич наложи мярка за неотклонение „ задържане под стража “ на 56-годишния Иван Ж., разследван за осъществено ликвидиране. Той е притеглен като обвинен по досъдебно произвеждане на Първо районно ръководство на Министерство на вътрешните работи – Добрич, за това, че на 31 октомври т.г. във вилна зона „ Лозята “, по пътя Добрич - село Богдан, съзнателно умъртвил мъж от Добрич.
Жертвата на разследваното закононарушение е 59-годишният Румен Райчев, който е бил в неопределеност от 31 октомври и разгласен за търсене след сигнал на околните му. На 19 ноември т.г. тялото на търсения е открито до зарязан автомобил във вилна зона „ Лозята “.

Арестуваха мъж за убийството на изчезналия преди месец добричлия

Окръжният съд реши, че към сегашния миг е налице обосновано съмнение за съпричастност на обвинения към осъщественото тежко съзнателно закононарушение, за което се планува наказване отнемане от независимост от 10 до 20 години. Съдът счете, че неналагането на най-тежката мярка за процесуална насила би довело до действителната заплаха мъжът да се укрие или да извърши друго закононарушение.Постановеният правосъден акт предстои на обжалване и митинг пред Апелативен съд - Варна в тридневен период.
Според проверяващи, Иван Ж. и Румен Райчев са се познавали. Иван безусловно е скачал върху него до момента в който му раздроби ребрата, прибавят те. Румен е погубен в първия ден на изгубването си - 31 октомври.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР