Окръжната прокуратура в Бургас разпоредиха на кмета на Царево да

...
Окръжната прокуратура в Бургас разпоредиха на кмета на Царево да
Коментари Харесай

Гебрев се оказа с имот с вграден в скалите басейн

Окръжната прокуратура в Бургас разпоредиха на кмета на Царево да извърши инспекция по случая.

Самият Гебрев е изпратил отговор, в който удостоверява - парцелът е негова благосъстоятелност. По думите му става дума за 11 декара земя, купени още през 90-те години на предишния век от фамилията му. На целия план за строителството на вила с басейн е направена оценка за влияние върху околната среда. За монтирането на басейна в скалите са издадени нужните позволения, а мястото е несъмнено от геодезист. Басейнът е пластмасов, огромен близо 12 квадратни метра и бездънен един метър и 20см. До него има построени дървени стълби. Съоръжението е инсталирано преди 20 години, сподели Емилиян Гебрев. Имота с морската вила не е заграден с ограда и през него се минава свободно, уточни още той. Зоната, в която се намира морската вила с басейна е урбанизирана територия.

Вчера регионалният шеф на Бургас Мария Нейкова съобщи, че частен парцел препречва пътя до скалите, където е вграден басейна:

" По първична информация частният парцел с вградения в скалите басейн е благосъстоятелност на прочут оръжеен търговец. Предстои да получим отговор от него дали има документи узаконяващи строителството”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР