Окръжна прокуратура - Варна предаде на съд 41-годишния П.П., който,

...
Окръжна прокуратура - Варна предаде на съд 41-годишния П.П., който,
Коментари Харесай

Предадоха на съд мъж, използвал чужди банкови карти за закупуване на различни стоки

 Окръжна прокуратура - Варна съобщи на съд 41-годишния П.П., който, при изискванията на продължавано закононарушение, употребявал непознати банкови карти без единодушието на притежателите им за осъществяване на разнообразни покупки – закононарушение по член 249, ал.1 по отношение на член 26, ал.1 от Наказателен кодекс, оповестиха от Апелативна прокуратура-Варна.

В средата на декември 2019 година П.П. се сдобил по неустановен метод с банковите карти на две дами и се разпоредил с тях без единодушието на техните титуляри. Обвиняемият направил три сполучливи преводи с една от картите на обща стойност 114,54 лв. и една несполучлива с другата карта на стойност 27,27 лв. като заплащал с тях разнообразни артикули в магазини.

Обвиняемият е прочут на органите на реда и е осъждан. Той признава виновността си и съжалява за стореното. Предстои делото против него да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи наказване " отнемане от независимост “ за период от 2 до 8 години, както и санкция до двойния размер на получената сума.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР