Около супергероите на DC през последния месец е доста интересно,

...
Около супергероите на DC през последния месец е доста интересно,
Коментари Харесай

Каква истината за съдбата на Жената чудо

Около супергероите на DC през последния месец е много забавно, като повода е назначението на Джеймс Гън и Питър Сафран за отговорници за изобретателното им бъдеще.
 Wonder Woman 3, Пати Дженкинс, Гал Гадот и неразбираемата орис на Жената знамение
Съдбата на Жената знамение става неразбираема

Ето какво знаем все още

Все още чакаме да разберем какво крие бъдещето откъм филми, а за какво не и сериали, само че през това време се случват все странни неща. Първо стана ясно, че трети филм за Жената знамение на този стадий няма да има и Пати Дженкинс е напуснала. След това, че Хенри Кавил няма да бъде Супермен.

И всичко това ни изненада, тъй като и двете неща бяха към този момент доказани. Но е реалност, че това се случи преди назначението на Гън и Сафран. За обясни какво тъкмо се случва, Пати Дженкинс реши да засегне тематиката в Twitter.

— Patty Jenkins (@PattyJenks)
Тя разяснява, че не е напускала третия филм за Жената знамение. Оказва се, че е отказала да работи по Rogue Squadro, тъй като това е означавало, че би трябвало да забави третия филм за супергероинята още доста, а не е желала това да се случи.

Тогава обаче от Lucasfilm са ѝ дали зелена светлина да се захване с " Жената знамение 3 " и чак тогава с вселената на " Междузвездни войни ". След това обаче на Дженкинс ѝ е било обещано да разбере, че няма какво да направи, с цел да задвижи кино лентата за Даяна Принс, тъй като сега в DC се вършат огромни промени. И това нещо, което твърди, че изцяло схваща.
 Супермен, Хенри Кавил, Джеймс Гън, Питър Сафран, новият филм за героя и новината, че артистът няма да влезе в ролята
Не, Хенри Кавил няма да бъде Супермен

Тежка за преглъщане вест

За да удостовери, че не е имало драми, Джеймс Гън също разяснява в Twitter, че всичките им диалози с Пати Дженкинс са били приятни и професионални, написа Variaty.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР