Около Стойка Пипирудата, както е по-известна Стойка Стефанова покрай участието

...
Около Стойка Пипирудата, както е по-известна Стойка Стефанова покрай участието
Коментари Харесай

Рускини набили жестоко Стойка Пипирудата

Около Стойка Пипирудата, както е по-известна Стойка Стефанова около присъединяване си в " Биг Брадър " няма метод да не се случи нещо колоритно или скандално. А случката, за която става дума в този момент, се разиграва преди няколко години в Италия.

Там нашенката е на отмора с близки другари, само че не й допада масовото отношение към българите. В полезрението й попадат няколко красиви рускини, които се любуват на архитектурните забележителности. Без причина Стефанова взема решение да ги нападне, а по-късно сама признава, че не те, а тя е била причина ситуацията на ескалира.

" Бях си купила един спрей, по този начин да си го имам за самоотбрана и взех решение, че мога да го употребявам против рускините. Смятах, че ще замръзнат и ще останат парализирани сега, в който ги напръскам, само че това въобще не се случи. Ядосаха се и ме набиха ", гласяха част от откровенията й в предишното.

Суматохата, която провокира, печели своята аудитория, някои от хората търсят органите на реда. В последна сметка същинската виновница остава без наказване, тъй като бива смляна от пердах, написа " Галерия ".

Жените от другата страна сплотяват сили и стартират да я постановат с плесници и ритници събарят я на земята, виждат първите драскотини по тялото й, само че не престават. От борбата Стойка си потегля насинена, с повърхностни рани и охлузвания. Това е и последната физическа офанзива, която си разрешава. До ден сегашен не намира аргументи за експлоадирането, написа още изданието.

С цялостната диаметралност на себе си от предишното се сблъсква през днешния ден, на снимачната площадка на " Клетката ", където влиза в ролята на надзорник в женски затвор. В сериала, продуциран от Краси Банков, тя пази мощни и арогантни затворнички, които са подготвени на всичко за дребна полза. Сблъсква се с разнообразни типажи, още веднъж попада в екшън подиуми, само че този път - от другата страна. Изявявала в друга хитова продукция, още веднъж предавана в ефира на Нова.

Партнира си с цяла плеяда от звезди като Гергана Данданова, Мартин Димитров, Жаклин Дочева и несъмнено, Асен Блатечки. Със секссимвола на българското кино и спектакъл прекарва най-вече време, защото и двамата разпростират своите облици зад високите бетонни стени на пандиза.

Любопитна детайлност е, че надалеч от обектива двамата вместо препоръки си разменят вицове - смехории, с които уплътняват почивките и в това време способстват за приповдигнатото въодушевление на терен.



" В нито един миг не се е усетило напрежение сред нас. Никой не прави забележки на някой различен, в случай че потърсиш съвет, постоянно ще ти дадат. Например, имам подиуми с Асен Блатечки и мога да кажа, че се притеснявах по какъв начин ще се случат нещата с него. Все отново той е доста добър артист. Но Асен е доста земен, отворен, занимателен. Сякаш се познаваме от дълго време, по този начин те подготвя неговото държание.

Разказваше ни смешни истории от професионалния му опит, куриозни обстановки. Според мен това несъмнено смъква напрежението. Не знам дали го прави за да ни сближи всички, или просто си е подобен. През цялото време беше с усмивка и ни забавляваше ", споделя Стойка в едно от дребното си изявленията. А героинята й се споделя Панева. Това е и първият по-голяма професионален залък за начинаещата актриса.

В живота Стойка е грижовна майка и брачна половинка. Тя има дълга връзка с половинката си Мариан, с който години наред правеха опити за дете, преди ориста да ги подари с момиченце.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР