Около Хейли Бийбър и Селена Гомес от години циркулират различни

...
Около Хейли Бийбър и Селена Гомес от години циркулират различни
Коментари Харесай

Враждата със Селена Гомес - Хейли Бийбър говори за най-тъжните и трудни си моменти

Около Хейли Бийбър и Селена Гомес от години циркулират разнообразни изказвания за връзките им, подклаждани най-вече от почитателите. Затова и двете неведнъж са се опитвали да убедят всички, че омраза посред им не съществува.
 Когато Хейли Бийбър е свръх секси, до момента в който популяризира новия емайл за устни Rhode
Когато Хейли Бийбър прекали със секси фотосите

Понякога има и недоволни

Спекулациите обаче още веднъж се появиха, когато при започване на годината видео, в което Хейли и приятелката и Кайли Дженър бяха упрекнати в неприятно отношение към Селена Гомес, излезе нескрито, написа E! News.

Актрисата от Only Murders in the Building побърза да хвърли повече изясненост върху обстановката и откакто осъди всичко отрицателно, което почитателите ѝ изливат, Хейли (която е омъжена за някогашния на Селена Джъстин Бийбър) изрази благодарността си към нея.

" Искам да благодаря на Селена, че се взе отношение, защото през последните няколко седмици двете обсъждахме по какъв начин да преодолеем тази продължаваща сага сред нея и мен ", написа тогава в Instagram Хейли Бийбър.

И макар че изглеждаше като че ли следващата стихия е затихнала, моделът очевидно продължава да е неспокойна, само че без да посочи тъкмо за какво. Отново в Instagram тя още веднъж се обърна към почитателите си с самопризнание, че психическото ѝ положение в последния месец и половина не е най-стабилното.

" Обичам да се майтапя за това по какъв начин се усещам, тъй като от време на време е по-лесно, в сравнение с да призная, че изпитвам компликации ", написа в свое стори Хейли Бийбър. Тя разкрива още, че от началото на годината насам е претърпяла едни от най-тъжните и тежки моменти в живота си и макар че е зрял човек, се е усетила доста нежна.

" И знам, че толкоз доста други хора се усещат по този начин, както се усещам аз, тъй че просто знайте, че не сте сами ", продължава окуражително моделът. Освен това предизвиква почитателите си да се поддържат взаимно.
 Хейли Бийбър, фотосите по бански и копнежът по топлото време и летните страсти
Плажните страсти на Хейли Бийбър (и неоновият ѝ бански)

За какво копнее госпожа Бийбър

" Нека бъдем там за обичаните хора, приятелите, фамилията и непознатите. Нека просто бъдем там за хората... дано продължаваме да се поддържаме един различен, даже когато е мъчно. Ние сме по-добри дружно. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР