Около година след последната си среща с Мон Дьо, актьорът

...
Около година след последната си среща с Мон Дьо, актьорът
Коментари Харесай

Христо Мутафчиев: Във втория ми живот взимам всеки миг, в който искам да бъда щастлив

Около година след последната си среща с Мон Дьо, артистът Христо Мутафчиев още веднъж сяда пред него в ефира на предаването " Събуди се ", с цел да разголи душата си и да приказва за всичко, което го вълнува, искрено, както постоянно. 

Днес в богатата си креативна биография Христо записва и най-новия си моноспектакъл " Боже мой "  от Теа Денолюбова, който играе на сцената на Народен спектакъл " Иван Вазов ".  
                             

Постановката ни кани на един топъл, откровен диалог по най-дълбоката тематика, на която търси отговори всеки човек. Разговор с усмивка и сълза, с подигравка и съчувствие.
 Какво става през днешния ден с децата артисти от обичаните български филми?  Какво става през днешния ден с децата артисти от обичаните български филми?  Какво става през днешния ден с децата артисти от обичаните български филми?  Какво става през днешния ден с децата артисти от обичаните български филми?
За връзките си с Бог Христо приказва с присъщите си мъдрост и лекост. Днес той живее втори живот, откакто преди 14 години получи инсулт. Но не счита, че има защо да се сърди на Господ.

 Христо Мутафчиев NOVA   През 2020 година Христо Мутафчиев изигра ролята на подкупен предприемач в сериала на NOVA " Ягодова луна "

" Аз се нервирам само на себе си ", разсъждава той и споделя, че в никакъв случай не се е питал " за какво на мен ".

Отговорът му е явен: " Защото единствено аз мога да изляза жив от цялата обстановка... Аз обичам живота и на мен това очевидно ми проличава. "

" Там горе душата ни я съдят за миговете, които е пропуснала да бъде щастлива. А аз не пропущам мигове ", разсъждава Христо.   " Във втория ми живот си взимам всеки момент, в който желая да бъде благополучен. "
                             

Днес той умее да цени живота си и се моли всяка вечер само да има на следващия ден

За Христо Мутафчиев славата е голяма отговорност, само че е и нещо, което лишава на човек свободата да бъде себе си. 
 Най-култовите цитати от безконечните български филми  Най-култовите цитати от безконечните български филми  Най-култовите цитати от безконечните български филми  Най-култовите цитати от безконечните български филми
" В същинския Христо има доста романтизъм и доста обич ", признава той.

Но и знае, че хората не виждат това поради маската, която си поставя, с цел да не бъде прекомерно наличен за всеки . " Това е наложително изискване за един известен артист. "

 Христо Мутафчиев NOVA

Най-специалното място в сърцето си Христо пази за своята брачна половинка и децата си . За тях е подготвен на всичко и не крие, че най-големият му боязън е да не се случи нещо неприятно със фамилията му. 

" Сродна душа назовавам най-близкия ми човек, това е жена ми ", признава артистът. 

Какво още показа Христо Мутафчиев за актьорството, любовта, живота и гибелта и срещата с Господ, вижте във видеото горе.
                             

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР