Около Доналд Тръмп винаги е имало безброй красиви жени. Но

...
Около Доналд Тръмп винаги е имало безброй красиви жени. Но
Коментари Харесай

Как Иванка Тръмп стана копие на Мелания

Около Доналд Тръмп постоянно е имало безчет красиви дами. Но в този момент ще подчертаваме върху две, които са му доста на сърце - брачната половинка му Мелания и по-голямата му щерка Иванка. На пръв взор сред двете няма особени аналогия, също така, че са красиви, образец са за подражателство на доста дами и носят една и съща фамилия.

Оказва се обаче, че двете дами си наподобяват от ден на ден по една специфичност - по какъв начин се държат със своите съпрузи . Отношенията сред президента и Първата дама се разясняват постоянно и изводът е, че пристрастеността от дълго време си е отишла и на нейно място са пристигнали напълно формалните връзки.

Но можем ли същото да кажем за Иванка Тръмп и Джаред Къшнър? Доскоро тя бе милиардерска щерка, която оказва помощ в бизнеса на татко си, а той - сполучлив предприемач. Но откакто Доналд Тръмп стана президент, двамата станаха негови съветници и нагазиха до колене в политиката.

 Снимка 393228

И тази смяна няма по какъв начин да не се отрази на фамилните им връзки , нали? Ами да, няма по какъв начин. И смяната несъмнено не е към положително, в случай че вършим параленост сред тях и Първото семейство.

Иванка и Джаред преди дни бяха на срещата на Г-20 в Буенос Айрес. А по публикуваните фрагменти на двамата от събитието им бе направена щателна дисекция в раздел " език на тялото ". И резултатите от нея са следните:

 Снимка 393229

Според Пати Ууд, специалист по език на тялото, която следи от близко и държанието на Първото семейство на Съединени американски щати, Иванка Тръмп и Джаред Къшнър от ден на ден се приближават до тях.

Между двамата има осезаемо напрежение, както и сред Доналд и Мелания. То не може да бъде скрито, а даже изпъква още повече с помощта на свенливата усмивка на Иванка. Двамата със брачна половинка й са се прегърнали толкоз официално, колкото президентът и Първата дама всякога, когато им се наложи да театралничат за фотография.

 Снимка 393227

Ууд разяснява, че езикът на тялото на Иванка и Джаред е сладкодумен - двамата не се усещам удобно и умерено в компанията си. Разбира се, напрежението посред им може да е просто моментно, подбудено от цялото внимание върху тях и самото събитието, на което участват.

 Доналд Тръмп, Мелания Тръмп и какво приказват телата им
Какво си споделят Доналд и Мелания Тръмп без думи

Нищо не остава прикрито

Но Ууд е безапелационна, че напоследък Иванка наподобява все по-напрегната и стартира от ден на ден да наподобява на своята доведена майка Мелания , когато става дума за държание и отношение към мъжа до нея, написа Express.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР