Около 40 години бяха необходими на изследователите, за да разшифроват

...
Около 40 години бяха необходими на изследователите, за да разшифроват
Коментари Харесай

Сензация! Учените разшифроваха записи на Исак Нютон, който е изчислил датата на Апокалипсиса според Библията

Около 40 години бяха нужни на откривателите, с цел да разшифроват писмата на великия физик Исак Нютон, предават информационните организации. Учените са разбирали, че в тях става дума за второто пришествие на Исус Христос, само че досега те не бяха съумели да открият датата, която е бил пресметнал Нютон.

Новите данни са залегнали в основата на книгата " Исак Нютон: даровете на А**, която прекрои Вселената ". Авторът ѝ Флориан Фрейштетер твърди, че Нютон е проучил огромно количество религиозни текстове и се е опитал да изгради хронологията на събитията, включително правейки няколко предсказания.

Нютон е писал за края на света под псевдонима Иехова Санкус Унус. В своите работи ученият говори за изследването на библейските текстове. Той е проучил Евангелието и е достигнал до извода, че Земята скоро отново ще се превърне в " Царство божие " и ще се " презареди ".

" За Нютон новото начало е трябвало да започне през 2060 година. Вероятно, тогава трябва да се случи някаква катастрофа, или война, която да продължи четири десетилетия и в крайна сметка да доведе до началото на нова ера ", смята Фрейштетер
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР