Около 40 души са задържани преди и по време на

...
Около 40 души са задържани преди и по време на
Коментари Харесай

Феновете на "Локо" очакват Купата на България

Около 40 души са арестувани преди и по време на мача за Купата на България нощес. Това оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

От там допълват, че не са позволени съществени нарушавания на публичния ред. Малко преди седем е имало сборичкване сред почитатели на „ Ботев " - Пловдив и последователи на „ Левски ". Пловдивчаните били нападнати от маскираните маскирани сини ултраси. Част от нападателите били арестувани директно след случая, а останалите пробвали да се укрият във почитател клуб на " Левски " на ул. „ Цар Симеон ". Общо 19 души са отведени в районното ръководство. Има и петима почитатели, арестувани с пиратки, бомбички и димки.А Пловдив през днешния ден чака на Купата на България. Ще честват почитателите на Локомотив, откакто обичаният им тим завоюва нощес скъпия трофей за първи път в историята си.

Мачът сред двата пловдивски тима на стадион Васил Левски приключи с 1 на 0 в интерес на Локо. Историческия край в София онлайн изгледаха повече от 20 хиляди почитатели.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР