Оказва се обаче, че цените на билетите за единия и

...
Оказва се обаче, че цените на билетите за единия и
Коментари Харесай

Сблъсък На Титаните! Васил Найденов И Георги Христов В Люта Война, Причината Ще Ви Разбие!

Оказва се обаче, че цените на билетите за единия и другия реализатор са радикално разнообразни, написа " Lupa.bg ", което разпали и напрежението сред огромните звезди.

Пред уредниците на едно от последните си участия Георги Христов споделил, че се чувствал омерзен от обстоятелството, че билетите за сътрудника му Кеца са в пъти по-скъпи от неговите.

Георги Христов падна доста ниско! Ръси обиди и закани към инцидентни хора!

" Аз да не съм по-малко звезда от него ", изригнал изпълнителят на " Черно и бяло ", издават очевидци.

Христов се ядосал поради това, че в Бургас входът за неговия пърформанс бил най-малко 15 лв. за правостоящи, а в Слънчев бряг, където Васко Кеца се чака с голямо неспокойствие на 1 август, в един от най-популярните клубове, цената е 30 лв., освен това доста надалеч от сцената.

От управата на нощното заведение споделили, че въобще не предлагат тези места за Кеца, тъй като почитателите нямало да имат никаква видимост към русата звезда на българската сцена.

Вместо това ги предизвикват да запазят маса за най-малко 150 лв.. Така със наложителния вход от 30 лв., цената за пърформънса на Кеца скача до 180 лв.. Сепаретата в клуба пък, са на цени от минимум 800 лв., написа Блиц.

За съпоставяне, най-скъпите билети за гастролите на Георги Христов по морските курорти в границите на турнето му след повече от 5 години мъртвило от сцената, са на цена 50 лв.. Толкова коства и място в Летния спектакъл на Варна най-близо до сцената.

Според тиражираната информация преди ден в Летния спектакъл на Бургас Георги Христо не е съумял да извърши целия потенциал на театъра за концерта си " Моят път ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР