Оказа се, че преди да влезе във формата, Дебора е

...
Оказа се, че преди да влезе във формата, Дебора е
Коментари Харесай

Това Обяснява Абсолютно Всичко. Близки Изпяха Срамната Тайна На Дебора! Ето Причината За Нейното Падение

Оказа се, че преди да влезе във формата, Дебора е била в клиника за алкохолици. Тя по този начин се пристрастила към чашката, че се наложило някогашното й гадже Илия Царски да я вкара в профилираното заведение.

Ден през ден Дебора се наливала като чалтик и непрекъснато била на градус. Да, обяснимо е ненапълно, тъй като певицата водеше не лек живот. На няколко пъти тя е била грубо пребивана от собствен ухажор и тормозът се е трансформирал в контузия, с която не можела да се оправи сама.

Като се вземе поради и безконечната конкуренция в чалга средите, както и фактът, че певиците непрекъснато се подлагат на диети, апетит и хирургични интервенции, чашата е преляла.

Само че се пита до каква степен тъкмо Биг Брадър би могъл да бъде потребен на Дебора. Както видяхме, вътре алкохолът се лее свободно и в промишлени количества. А нашата певица се напи като мотика още при влизането си в Къщата предишния понеделник, написа разкрития.ком.

Феновете и приятелите й са твърдо уверени, че форматът не е подобаващото място за нея в този миг. А още повече и след непрестанните нападки на Луна, която докара младата си колежка до съвсем нервен припадък.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР