Огромният дъб, който имитира бягащ човек, се намира на 233-ия

...
Огромният дъб, който имитира бягащ човек, се намира на 233-ия
Коментари Харесай

Осакатиха Бягащото дърво на АМ Тракия

Огромният дъб, който имитира бягащ човек, се намира на 233-ия километър на автомагистралата, преди Стара Загора в посока Бургас

Една от забележителностите в Югоизточна България - така наречен " Бягащо дърво " на Автомагистрала " Тракия " е осакатено, оповестиха читатели на Флагман.бг, които направиха фотография. От кадъра се вижда, че " кракът " е отсечен. Не е изключено и да е пресъхнал, само че постоянно пътуващи по аутобана са безапелационни, че единствено допреди няколко седмици дървото си било наред, въпреки и да било прекомерно рехаво поради зимния сезон.

Огромният дъб, който имитира бягащ човек, се намира на 233-ия километър на автомагистралата, преди Стара Загора в посока Бургас.

От години той е сензация в обществените мрежи. Мнозина го оприличаваха на фантастичните герои-дървета на Джон Роналд Руел Толкин. Други пък го съпоставят с Трансформърс. Така или иначе провокира любознанието и фантазията на пътуващите, както и уменията на фотографите. 

Дървото просто се трансформира в звезда, която посреща и изпраща водачите на автомагистрала „ Тракия ”. Твърди се, че дъбът е ударен от гръмотевица не един, а два пъти и безусловно е разсечен на две, само че тъкмо поради тази гръмотевица дървото изглеждало по този метод.

Смята се, че е над 100 години, а за него през последните години се грижиха земеделците, които имат ниви в региона.
 Един от страхотните фрагменти на бягащото дърво. Снимка: Велчо Бонев
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР