Официалното откриване на кампанията на КП БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО,

...
Официалното откриване на кампанията на КП БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО,
Коментари Харесай

Българските патриоти откриват кампанията в знаковата зала на Съединението в Пловдив

Официалното разкриване на акцията на КП „ БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ И НФСБ “ ще бъде на 11 юни 2021г. от 17.00ч. в град Пловдив, площад „ Съединение “, зала „ Съединение “ в Регионалния исторически музей. Това оповестиха от пресцентъра на групировката.
На събитието ще участват всички водачи на листите на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ. Мястото е емблематично, защото в тази зала е прочетен Манифестът за съединението на Княжество България с Източна Румелия. Едно историческо събитие, което демонстрира българския дух и жаждата за независимост, платени с кръвта на дедите ни.
 Протест на патриотите пред Движение за права и свободи: Слуги на Ердоган, България не е турска земя Протест на патриотите пред Движение за права и свободи: Слуги на Ердоган, България не е турска земя
" Долу Движение за права и свободи ”, “Слуги на Ердоган ”, са измежду виковете, които се чуват на митинга, проведен от Българските родолюбец...
И в тези размирни за страната и света времена, белязани от политически спорове и искрено публично опълчване ние, БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ, желаеме да покажем, че думите, изписани на Народното събрание на Република България „ Съединението прави силата “, не са изпразнени от наличие.
Тръгваме към изборите на 11 юли с лозунга „ БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО “ и с убедеността, че единствено обединени можем да защитим българския народен интерес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР