Официално становище във връзка с публикацията :Уважаеми Госпожи и Господа,Обръщам

...
Официално становище във връзка с публикацията :Уважаеми Госпожи и Господа,Обръщам
Коментари Харесай

Йордан Моллов: Името ми е замесено в скандален репортаж на Виктория Симеонова

 Официално мнение по отношение на обявата:

Уважаеми Госпожи и Господа,

Обръщам се към Вас, с молба за право на отговор, в качеството си на директно наранено лице от обява, оповестена на Вашия уебсайт.

Моето име е забъркано в абсурден репортаж на журналиста Виктория Симеонова.

Произтичащото от въпросния репортаж подстрекателство, че аз, Йордан Моллов, съм разгласил разгласи с нецензурно наличие и съм уронил престижа на журналиста Виктория Симеонова, към сегашния миг е освен безпочвено, неподплатено с никакви доказателства и компрометиращо, само че и съставлява клюка по смисъла на член 147 от Наказателния кодекс. 

По смисъла на член 2, алинея 1 от ЗЗЛД  “лични данни " са всяка информация, отнасяща се до физическото лице, което е разпознато или може да бъде разпознато директно или непряко посредством един или повече характерни признаци. 

Разпространяването на персоналните данни, посредством публикуването им в материали на вестникарските групи, админът на персонални данни е направил нарушаване на отговорностите си за отбрана на персоналните данни от непозволено потребление и разпространяване ( член 23 от ЗЗДЛ). 

Публикуваните материали, изрично нарушават предпазената сфера на правата и свободите ми, конституционно обезпечени на всеки жител на РБългария. 

Не единствено това, само че и Вие като медии, разпространявате вести, които нямат никаква доказателствена част! Всеки един човек има достъп до интернет и опция за събаряне на фотоси от всеки публичен фейсбук профил, който несъмнено го разрешава. В този смисъл всеки би могъл да вземе идентичност и да я дискредитира, посредством описаните позорни способи, а точно с разгласи за нецензурни услуги. Това действие е освен грозно, гротескно, позорно, само че и неподхождащо на моята персона и същина. По-скоро, това би могло да бъде част от добре скърпен сюжети от самата медия " Господари на Ефира ", към този момент познати като " Господари на Уеба ", където работи журналиста, за оронване на моята персона и авторитет, както се е случвало неведнъж през годините.

С актуалното Ви известявам, че при положение, че не предприемете нужните дейности по отношение на обявата ви, в които е представено моето име и при липса на съответна реакция от Ваша страна ще потърся правата си по правосъден ред, където ще установя, че ръководените от Вас медии трайно и редовно във времето нарушават гражданските ми права и свободи. 

С Уважение

Йордан Моллов
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР