Официална делегация, включваща трима от Борда на директорите на футболния

...
Официална делегация, включваща трима от Борда на директорите на футболния
Коментари Харесай

Официална делегация от Бетис разгледа древния Абритус

Официална делегация, включваща трима от Борда на шефовете на футболния клуб Реал Бетис, през днешния ден прегледа античния Абритус. Часове преди мача на Лудогорец на " Хювефарма сцена " с огромния испански отбор, екскурзоводи от Регионалния исторически музей предложиха на гостите виртуална и действителна разходка из Историко-археологическия резерват.

С испанците бяха домакините им в Разград: Теменуга Газдова - ръководител на Борда на шефовете на Лудогорец, Александър Александров - президент на клуба, Ангел Петричев, изпълнителен шеф, спортният шеф Георги Карамаджуков и маркетинг-директорът Анна Пенчева.
 Лудогорец търси решителна стъпка към елиминациите на Лига Европа Лудогорец търси решителна стъпка към елиминациите на Лига Европа
Визитата стартира в залите на Интерактивния музей, където благодарение на модерните технологии членовете на делегацията имаха опция образно да се срещнат с любопитни елементи от историята на Римската империя и в частност - Абритус.
 Анте Шимунджа ще гони равнене на връх на Люпко Петрович в Европа Анте Шимунджа ще гони равнене на връх на Люпко Петрович в Европа
Зад малките врати на камерите с въпроси за живота на античните те намираха правилните отговори, отпечатаха си по една римска монета, откриха на политико-географската карта от това време Севиля и си проведоха " фешън ревю ", облечени в римски облекла.

Разходката продължи във вила " Урбана ", където измежду колонадата всички се снимаха за спомен и приключи с наздравица с алено вино.

Снимка: razgradnews.net
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР