Очите на Иво Аръков продължават да шарят дори и след

...
Очите на Иво Аръков продължават да шарят дори и след
Коментари Харесай

Иво Аръков го направи! Влезе под полата на Мара Отварачката, Миро Дзвера ще коли и беси

Очите на Иво Аръков не престават да шарят даже и откакто се задоми и стана татко. Актьорът употребява „ Като две капки вода “, където сега взе участие, за нови свалки и флиртове.

Именно това направи Иво по време на лайфа преди седмица. Докато всички се редяха за натискане на бутона на шанса, Аръков, който се беше паднал зад Мария, се заигра с полата й и даже ръцете му влязоха под нея. Какво тъкмо е пипнал артистът, не се знае, само че певицата доста му се зарадва, а поради шавливата й същина, по всяка възможност е била добре „ обарана “.

Всичко това, несъмнено, е разгневило до лудост брачна половинка й Мирослав Соколов. Дзвера е от най-ревнивите мъже и неслучайно съпровожда жена си на всеки лайф на „ Капките “.

На процедура Иво се е възползвал от брачната половинка му пред погледа му. Това в мутренския свят на Миро е непростимо и той към този момент се заканвал да отмъсти грубо на звездата от „ Фамилията “.

Иво Аръков към този момент един път бе обичай и се приказва, че е било отново поради негови свалки. Преди време двама мъже го спукаха от пердах пред дома му, като и до през днешния ден той твърди, че не знае за какво.

Ако обаче хората на Миро Дзвера го ступат, Иво сигурно ще знае за какво. Той не спря да се лигави в шоуто, а и не се знае дали в действителност не желае да вкара Мара Отварачката в леглото.

Поведението на артиста в шоуто дотук е неприемливо за съществено привързан мъж. Освен с Мария, Иво не спря да флиртува и с журито Хилда Казасян, която е с съвсем 20 години по-възрастна от него.

Според слуховете половинката му Габриела никак не одобрявала лигавенето му в лайфовете и даже на няколко пъти му вдигнала кавги, с цел да стартира да се държи като същински мъж.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Иво Аръков Мария
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР