Очистването на Мариупол от националистически произвол върви бавно, но сигурно,

...
Очистването на Мариупол от националистически произвол върви бавно, но сигурно,
Коментари Харесай

Кадиров: Чакалите на Азов са притиснати в ъгъла, Мариупол почти е освободен

Очистването на Мариупол от националистически произвол върви постепенно, само че несъмнено, заяви на 16 март ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров.

„ Практически цялата територия на града към този момент е под контрола на съветските въоръжени сили. Бойците от батальон " Азов " (организацията е неразрешена в Руската федерация) и техните съидейници, както прилича на страхливи чакали, се свиха в ъгъла ", съобщи той.

" Те чакат неизбежната си гибел зад дебелите стени на металургичния комбинат Азовстал “, написа Кадиров в обществените мрежи.

По думите му Султан Рашаев рапортува от място за цялостното унищожаване на опасността от националисти в следената територия.

ВИДЕО https://vk.com/video279938622_456245017

„ Нищо не заплашва спокойствието на цивилното население, също така на жителите се оказва цялата нужна помощ. Нашите бойци бързо напредват, помитайки „ неспокойното “ фашисткото отродие по пътя си “, сподели Кадиров.

Украинските „ воини “, написа той, „ добиха навика да бягат с всички сили, дали това е такава тактичност на водене на война или заповедите на отблъснато управление, не е ясно “.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР