Очертава се трудна зима заради поредното затваряне на икономиката. Много

...
Очертава се трудна зима заради поредното затваряне на икономиката. Много
Коментари Харесай

Три начина да намалим сметките си през идващата зима

Очертава се сложна зима поради следващото затваряне на стопанската система. Много хора ще бъдат с понижени приходи или ще бъдат оставени без работа, което ще се отрази и на техния метод на живот. За жал, които би трябвало да заплащат, няма да намалеят, даже в противен случай - някои разноски се качват през студените месеци. В тази публикация ще споделим с вас три метода, посредством които можете да намалите месечни разноски, които съвсем всеки човек има и да спестите най-малко дребна сума от това, което би трябвало да плащате като отговорности под друга форма. Нека забележим по какъв начин може да стане това. 
Отоплявайте по-разумно
Това е годно за тези, които не са на централно парно, несъмнено. В доста случаи, когато се топлим на електричество, имаме желанието всяка стая да е топла когато и да е. В множеството случаи това просто не е неотложно и вършим енергийно разхищаване. Начин да усъвършенстваме това е като отопляваме една стая денем, в която сме от самото начало със фамилията си. При естествени условия даже може през целия ден да няма хора вкъщи. При вторите случаи дано който първи се прибере, да включи отоплението. Час или два преди лягане пуснете отоплителните тела (климатици, печки, радиатори) в пространствата, в които ще спите. Намаляването на броя часове, в които електроуредите са пуснати, ще окаже удобно въздействие върху сметката ви. 
Проверете договорите си с мобилните оператори
 25% от сметките за парно на столичани би трябвало да се преизчислят 25% от сметките за парно на столичани би трябвало да се преизчислят
Близо една четвърт от изравнителните сметки за парно и топла вода на столичани би трябвало да бъдат преизчислени. Това заяви в изявление за Б...
Много постоянно договорите, които сме сключили преди година или повече с мобилните оператори, към този момент не са с най-хубавите условия на пазара. Именно поради това е добре да следим какви нови оферти има, с цел да можем да се възползваме от тях. Тук е значимо да кажем, че не може да се преподпише контракт на по-ниска месечна такса. Съществено е обаче да гледаме крайната сума, която ще платим, когато излезе сметката ни. Иначе казано - в случай че имате тарифен проект с 15 лв. такса и по-неблагоприятни условия, то можете да минете на подобен с малко по-висока месечна такса и по-добри условия, като това да се отрази удобно на сумата, която би трябвало да плащате на месец. Дори да докара до дребни спестявания, това въпреки всичко е стъпка в вярната посока. 
Предоговорете изискванията по заема си
Немалко хора имат заем, който изплащат. Това, несъмнено, не е нещо неприятно, само че промени в персоналните ни финанси ще се отразят на опцията да обслужваме отговорностите по заемите си. Ако сте попаднали в неприятна финансова обстановка, то можете да се консултирате със експерти по какъв начин да предоговорите изискванията по отговорностите, които имате. Често тук може да съществува алтернатива за рефинансиране, която дава по-благоприятни условия. Всичко е въпрос на изследване. Гаранцията да попаднете на добра договорка и да срещнете схващане по никакъв начин не е дребна. 
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР