Очарователната Натали Портман е една от най-успешни звезди в Холивуд.

...
Очарователната Натали Портман е една от най-успешни звезди в Холивуд.
Коментари Харесай

Натали Портман: Искам дъщеря ми да знае, че усмивката е най-красивият грим

Очарователната Натали Портман е една от най-успешни звезди в Холивуд. След като неотдавна навърши 40 години, носителката на " Оскар " означи и десетилетие като лице на Miss Dior, роля, разпознаваема колкото и другите ни обичани нейни облици.

Актрисата е измежду хората, върху които пандемията оказва отрезвяващо влияние и подтиква към неподправена дързост на духа. Портман признава в изявление за новия брой на Harper's Bazaar UK, че се е чувствала същински щастлива да си достави наслада с гримирането у дома, тъй като не е могла да излиза на никое място и да се вижда с други хора по време на локдауна. Именно тогава Портман успява да открие и да си стисне ръката със  " своите " гримове - избрани цветове червила, парфюми, както и облекла и обувки. Тези, които подхождат на идентичността и характера й и я разказват най-добре.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Dior Beauty (@diorbeauty)

Козметиката се трансформира в мощен инструмент за самоизразяване. Още едно доказателство в интерес на изказванието, че когато губиш, не знаеш какво печелиш. Многобройните отсрочени планове й дават време да обърне внимание на себе си.

„ Беше прелестно да употребявам грим, с цел да си доставя наслада, не излизах на никое място, тъй че не ставаше дума за това да се регистрирам в визиите на някой различен, а на самата себе си “, изяснява тя. Здравословната връзка с грима й дава една нужна вероятност по какъв начин да изтрие като с гумичка грижите си в предишното и да проправи път на надълбоко заложените си полезности.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР