Очакваме да има общо 5 предложения за компенсации за горивата.

...
Очакваме да има общо 5 предложения за компенсации за горивата.
Коментари Харесай

Добрев: Възможно е да съм сред предложените министри на ГЕРБ

Очакваме да има общо 5 оферти за обезщетения за горивата. Бих подкрепил всяко едно. Възможно е да съм измежду препоръчаните министри на ГЕРБ. Това разяснява пред Нова тв Делян Добрев от ГЕРБ. По думите му Политическа партия усили пенсиите единствено на 1/3 от хората.

" Дори в тази политика те се провалиха. Управлението им беше пропито с корупция и корупционни покупко-продажби за газ, купуван без търг. Защо купуваха 30% по-скъп газ от медиатори без търг? Защо служебният кбинет незабавно направи търг и закупи газ с 60 евро отстъпка. 114 млн. евро на месец по-малко. Политическа партия вършат схеми за милиарди. За 8 месеца над 5 милиарда - 1 от газа, 1 от външния дълг, 3,5 милиарда от горивата ", изясни Добрев.По думите му с цел да се получи бюджетен недостиг до 3% и да могат да харчат повече, Политическа партия надуват Брутният вътрешен продукт до 180 милиарда " Няма доближаване сред ГЕРБ и Политическа партия, само че би трябвало да беседваме. Това не значи, че ще образуваме държавно управление с тях. Бихме споделили всичко, с цел да има държавно управление. Не бих подкрепил Политическа партия, тъй като не виждам в какво са съумели, съгласно мен във всичко се провалиха ", счита той.

Според него положително усещане прави, че президентът се е поинтересувал от икономическата стратегия на ГЕРБ. " На която и партия да се връчи третият мандат, тя би трябвало да е задоволително гъвкава, с цел да се стигне до компромис. Няма да слагаме условия министър-председателят да е от ГЕРБ ", уточни Добрев, представен от " Труд ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР