Очаквам спад на цените – на плодовете и зеленчуците, на

...
Очаквам спад на цените – на плодовете и зеленчуците, на
Коментари Харесай

Зайкова за удължаването на бюджета: „Ела зло, че без тебе – по-зло”

„ Очаквам спад на цените – на плодовете и зеленчуците, на дребно. Сезонността също ще способства за това. Единствената интервенция на страната би трябвало да бъде в съблюдаването какъв брой търговците по веригата съблюдават нормите. Сезонността на плодовете е естествена, ценовата политика е съобразена с тези фактори – доколко търсенето на даден артикул ще спадне. ”

Това съобщи икономистът Преслав Райков . Според Мика Зайкова темпът на спад на цените на едро и дребно е друг. По думите й доста постепенно понижават цените на дребно. Тя заяви две положителни вести :

„ Вдига се таванът на дълга в Съединени американски щати. Това е чудесна вест, тъй като това е международна стопанска система. Светът е децентрализиран. Нашата опозиция на демократичния свят би била по-слаба. Това е чудесна вест за международната стопанска система. Втората добра вест е, че най-сетне някой се сети, че в тази страна идва 10 юни и някой би трябвало да внесе бюджета. По този метод най-малко се подсигуряват настоящите разноски на това равнище, на което са в този момент. “

За възможното удължение на рамката на Бюджет 2022 , който работи до момента, Зайкова разяснява пред „ NOVA “: „ Ела зло, че без тебе – по-зло ” .

Според двамата не е резонно да се одобри нов бюджет от 10 юни. Преслав Райков смята, че е нужно да се образува политическо ядро, което да сътвори политики и да мисли за идващия отоплителен сезон.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР