Очаква се Москва да бъде много обезпокоена от информацията, че

...
Очаква се Москва да бъде много обезпокоена от информацията, че
Коментари Харесай

Лоша новина за Путин! Украинският марш продължава

Очаква се Москва да бъде доста обезпокоена от информацията, че военните сили на Украйна са покрай неотдавна анексираната от Русия Луганска област, се показва в последната актуализация на разследващите данни на английското министерство на защитата, оповестена в сряда, оповестява БНР.

В изказването на министерството се отбелязва, че украинските войски напредват както на североизточния, по този начин и на южния фронт, което разрешава на Киев да употребява своите артилерийски системи, с цел да удари линиите за доставяне на Русия на изток.

" Украйна продължава да напредва в настъпателните интервенции както по североизточния, по този начин и по южния фронт. На североизток, в Харковска област, Украйна към този момент е консолидирала забележителна територия на изток от река Оскол ".

" Украински формирования са напреднали до 20 км оттатък реката в отбранителната зона на Русия към снабдителния възел на град Сватове ".

" Много е евентуално Украйна в този момент да може да удари основния път сред градовете Сватове и Кремина с множеството си артилерийски системи, което в допълнение натоварва способността на Русия да доставя своите елементи на изток ", се показва в последната обновена информация на английското разузнаване по отношение на военни дейности в Украйна.

" Политически, съветските водачи евентуално ще бъдат загрижени, че водещи украински елементи в този момент се доближават до границите на Луганска област, за която Русия твърди, че публично е анексирала предишния петък ", заключва Министерството на защитата на Обединеното кралство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР