Очаква се чуждестранно участие, на фирми от Полша, Испания, Румъния

...
Очаква се чуждестранно участие, на фирми от Полша, Испания, Румъния
Коментари Харесай

Изложение Дунавски овощари 2022 ще се проведе в Русе на 26 март

Очаква се задгранично присъединяване, на компании от Полша, Испания, Румъния и Русия

След двугодишна пауза поради коронавирус епидемията на 26 март 2022 /Събота/ Съюзът на Дунавските овощари провежда петото издание на ревюто Дунавски овощари 2022 в Русе, оповестиха уредниците за Участие в петото издание на форума ще вземат компании с фокус в обслужването на овощарския бранш - произвеждане на посадъчен материал, препарати за растителна отбрана, торове. Ще бъде предоставена опция за ревю на земеделска техника и съоръжение, уреди, капково напояване. Ще се показват и компании в региона на агроконсултации, финансиране и други, а входът е свободен за всички гости.

Очаква се задгранично присъединяване, на компании от Полша, Испания, Румъния и Русия.

След позитивните мнения от B2B срещите в предишни издания, тази година още веднъж се планува спорен панел и опция за директни срещи на земеделските стопани с представители на преработватели, търговци на едро, търговски вериги и други.

Семинарната част на ревюто включва презентации на НССЗ по настоящи тематики, научни презентации в региона на овощарството, полемики.

За първи път в границите на събитието е планувано провеждането и на фермерски базар за районни агро артикули. В него ще се включат производители на плодове, зеленчуци, посадъчен материал, мед, ядки, вино, натурални сокове, сушени плодове, конфитюри и сладка.

За откриването на ревюто са изпратени предложения към министъра на земеделието, изпълнителния шеф на Държавна фирма “Земеделие”, регионални служби по земеделие, кметове, институции и други

Изложението “Дунавски овощари” 2022 се провежда от Съюза на Дунавските овощари. Ще се организира В ОЗК Арена – Русе с поддръжката на Министерството на земеделието и Държавна фирма „ Земеделие” и при прецизно съблюдаване на въведените в страната противоепидемични ограничения. За посетителите без зелен документ ще бъдат безплатно обезпечени бързи антигенни проби за covid19.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР