Очаква се 21-годишният Северин Красимиров, който е заподозрян за убийството

...
Очаква се 21-годишният Северин Красимиров, който е заподозрян за убийството
Коментари Харесай

Заподозреният за убийството на Виктория Маринова пристига у нас в сряда

Очаква се 21-годишният Северин Красимиров, който е обвинен за убийството на телевизионната водеща Виктория, да бъде доведен в България в сряда, оповестява БНР, базирайки се на свои източници.  

Съдебна защита ще съпровожда мъжа, чака се той да пристигна с полет от Франкфурт. В България, още веднъж с ескорт, той би трябвало да бъде отведен до ареста в Русе.

После би трябвало да му бъдат повдигнати обвиняванията за обезчестяване и за ликвидиране по изключително непосилен за жертвата метод. Това би трябвало да стане в наличието на юриста му.

В момента той е обвинен задочно. След идването му в България, до 72 часа Северин Красимиров би трябвало да бъде изправен пред Русенския областен съд, който да се произнесе по настояването на прокуратурата за непрекъснатото му задържане под стража.

В Германия мъжът призна,че е умъртвил, само че не и че е изнасилил Виктория Маринова. Тези самопризнания нямат процесуална стойност по българските закони и  той би трябвало да би трябвало да бъдат доказани показанията си и пред българските проверяващи.

Ако Красимиров се признае за отговорен, той може да бъде съден по съкратена процедура, което би го избавило от пожизнен затвор.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР