Обявявайки решението си да се дистанцират от кралското семейство, херцогът

...
Обявявайки решението си да се дистанцират от кралското семейство, херцогът
Коментари Харесай

Принц Чарлз спря издръжката на Хари и Меган - slava.bg

Обявявайки решението си да се дистанцират от кралското семейство, херцогът и херцогинята на Съсекс дадоха обещание да станат финансово самостоятелни и към този момент да не разчитат на парите на английските данъкоплатци.

Принц Хари обаче не отхвърли помощта на татко си, който взема средства от приходите на херцогството Корнуол. Според слуховете принц Чарлз трябваше да спонсорира отчасти сина си и брачната половинка си Меган Маркъл до идната година, само че след последните събития той промени проектите си.
Хари и Меган към този момент не могат да разчитат на парите на Чарлз, тъй като най-сетне откриха личен източник на приходи.

Миналата седмица беше разкрито, че херцозите са подписали договорка с топ платформата за стрийминг Netflx и са обезпечили хонорарите си с осем нули с помощта на договорката. В такава обстановка е мъчно да се повярва, че съпрузите се нуждаят от финансова поддръжка.

Няколко месеца по-рано двойката се снабди с първокласно имение в Монтесито, Санта Барбара, което коства близо 15 милиона $. Според осведомени Хари и Меган са платили огромна покупка без външна помощ, само че по този начин и не се оповестява от кое място имат тази забележителна сума.

В същото време стана ясно, че принц Хари е възстановил парите, които са употребявани за възобновяване на имението Фрогмор Котидж покрай замъка Уиндзор, в което трябваше да живее със брачната половинка си Меган.

Сумата възлиза на 2,4 млн. английски лири - пари, които бяха покрити от Суверенния грант, средствата в който са обществени. Именно поради това херцозите на Съсекс се снабдиха и с едни от най-големите рецензии против тях.

Имотът ще остане резиденция за херцога и фамилията му. Двамата дадоха обещание, че ще възстановят изразходваните средства за ремонт, откакто се отдръпват от кралските си отговорности. И ето, че това стана факт.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР