обявява край на епидемичната ситуация, обявена преди осем месеца заради

...
обявява край на епидемичната ситуация, обявена преди осем месеца заради
Коментари Харесай

Словения обяви край на епидемията от коронавирус

обявява завършек на епидемиологичната обстановка, оповестена преди осем месеца поради пандемията от COVID-19, като отстранява по-голямата част от останалите в действие ограничавания. Това заяви министерството на опазването на здравето, представено от Ройтерс.
Правителството разгласи през вчерашния ден, че няма да продължава изтичащата през днешния ден епидемиологична обстановка, която бе оповестена на 18 октомври 2020 година Културните и спортните събития ще могат още веднъж да се организират със запълване на 75 % от потенциала, като присъстващите би трябвало да покажат, че са имунизирани, имат негативен тест или са се възстановили след прекарана зараза.
 От 1 юни Словения анулира съвсем всички Коронавирус ограничавания От 1 юни Словения анулира съвсем всички Коронавирус ограничавания
За последното денонощие в Словения са регистрирани едвам 83 нови случая на ковид, а процентът на позитивните проби е рекордно ни...
Някои защитни ограничения ще останат в действие, като да вземем за пример условието за носене на маска в закрити публични пространства и спазването на безвредна отдалеченост сред хората, съобщи държавният секретар в здравното министерство Франц Виндишар.
Днес Словения заяви за 112 нови случая на COVID-19 и два смъртни случая. Около 45 % от възрастното население е получило една доза ваксина против КОВИД-19, а 32 % - и двете дози.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР