Обучението е подходящо за начинаещи и за хора, които желаят

...
Обучението е подходящо за начинаещи и за хора, които желаят
Коментари Харесай

Днес започва безплатно обучение „Въведение в Уеб дизайна”


Обучението е уместно за начинаещи и за хора, които желаят да обогатят своите познания
(снимка: )

Уеб дизайнерът е човек, който е по едно и също време изобретателен и механически квалифициран. Уеб дизайнерът има способността да разбере какво е належащо, с цел да направи уеб страницата функционален и елементарен за потребление, само че в това време да го направи естетически прелъстителен за потребителя.

С развиване на технологиите, търсенето на уеб дизайнери нараства доста, а промишлеността е извънредно перспективна за професионална реализация и предстоящ триумф. Поради тази причина Дизайнерската академия към лицензиран Учебен център Нет Ит предлага. Те са водач в организирането и провеждането на професионални образования. Предлагат най-актуалните курсове, употребявайки последните трендове и новости в международен мащаб.

Безплатното образование „ Въведение в Уеб дизайна ” стартира още през днешния ден. То ще сложи основите, които можете да доразвиете в професионалното образование, което се състои от два семестъра. Ето какво включва програмата:

1. Типография и краснопис

Типографията е част от графичния и уеб дизайн, разрастваща характерността на всеки шрифт. Тя се грижи за естетическите характерности на шрифтовете, като основава доста и разнородни вариации. Общо казано типографията се занимава с дизайна на буквите. Калиграфията се свързва с изкуството на красивото писане и построяването на пропорциите и декорациите при построяването на букви. Благодарение на този модул, учащите ще придобият професионален метод при избора на шрифтове и комбинирането им, като детайл от графичното планиране.

2. Умения за работа с графични стратегии

Ерата на класическите и реалистични изображения на артикули е към този момент в предишното. Тенденциите са ориентирани към сюрреалистичните фотоси на продукти – такива, които сграбчва незабавно вниманието и пробуждат въображението на потребителите. Този резултат се доближава посредством разнообразни начини и принадлежности, като Illustrator и Photoshop. Те са извънредно значими за работа на уеб дизайнерите. Photoshop се употребява за мощна обработка на изображения, а Adobe Illustrator за обработка на векторни графики, за дизайн на шрифтове, за дизайн на опаковки на артикули и други

3. Как се основава добър UX

UX значи потребителски опит или по какъв начин хората се усещат, употребявайки даден уебсайт. Целта на UX е да улесни оптимално взаимоотношението сред консуматор и артикул. Уеб дизайнерите не се концентрират единствено върху основаването на артикул, който да бъде приложим, а и върху потребителското преживяване. По време на образованието курсистите ще усвоят скъпи познания и умения в UX дизайна и ще създават планове, под управлението на преподавател.

4. Бързо зареждане на уеб страницата

Времето за зареждане на уеб страницата и скоростта на страницата са извънредно значими. Един от най-важните стандарти за уеб дизайна е свръхбързото време за зареждане. То е главен приоритет на уеб страниците, които желаят да обръщат по-добре. Ефективността на уеб страницата има директно влияние върху крайния резултат на фирмите. В професионалната стратегия на образованието Уеб дизайн са заложени тематики, свързани със оптимизацията. За да умеете да  ускорявате зареждането на уеб страница, е належащо да притежавате познания за основните детайли на уеб страницата, типовете уеб страници и техните особености.

5. Знания за програмни езици – HTML, CSS и JavaScript

Потребителите на смарт телефони от години превъзхождат тези на настолни компютри. С времето уеб дизайнерите се концентрираха върху построяването на уеб страница, единствено за мобилни устройства или единствено за уеб. Уеб дизайнерите би трябвало да основават уеб сайтове, които първо да открият и открият устройството на потребителя, след което да го пренасочат към вярната версия за него. Версията, която дава отговор на техния размер устройство. Поради тази причина знанията и уменията, свързани с HTML, CSS и JavaScript, са от изключителна значимост за уеб дизайнерите. HTML обезпечава главната конструкция на уеб страниците, която се усъвършенства и модифицира от CSS и JavaScript. CSS се употребява за форматиране и оформление, а JavaScript разрешава интерактивност на потребителите.

6. Създаване на уеб страница

Всички курсисти, учащи се в Дизайнерската академия създават доста и разнообразни планове, които включват в своето портфолио. Към края на курса, уеб дизайнерите затвърждават всички познания и умения, като построяват повсеместен план на динамичен уеб страница. Изграждат уеб сайтове от А до Я, които са образно привлекателни и механически издържани.

Това са единствено част от тематиките, заложени в професионалната стратегия. Може да придобиете нужните умения и познания, с цел да бъдете сполучливи уеб дизайнери посредством образованието, проведено от Дизайнерската академия към Нет Ит. Програмата е създадена за изцяло начинаещи и за хора, които желаят да обогатят своите познания в региона. Курсовете се организират в отдалечено присъствена форма, посредством виртуална класна стая, а връзката с преподавателя е онлайн. Курсистите разполагат с денонощен достъп до курса и образователните материали.

Запишете се в образованието! Първата, въвеждаща част е безвъзмездна.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР