Общото събрание на АБВ-Стара Загора номинира 9 делегати за 4-тия

...
Общото събрание на АБВ-Стара Загора номинира 9 делегати за 4-тия
Коментари Харесай

В Стара Загора за областен председател на АБВ бе преизбран адв. Иван Михайлов

Общото заседание на АБВ-Стара Загора номинира 9 делегати за 4-тия Конгрес на Политическа партия АБВ през май.

В отчета си за отчетния интервал регионалният ръководител адв. Иван Михайлов изрази мнение, че задачите, към които следва да концентрира вниманието си регионалната организация на Политическа партия АБВ, са:
Укрепване на държавността и институциите;Възстановяване на стопанската система с висока добавена стойност;Борба с бедността и демографската катастрофа;
В районен аспект Област Ст. Загора има ясно изразителен проблем, който е и народен – тематиката енергетика и още веднъж проявените не от нас „ двойните стандарти “ – какво обещаваха партиите, които през днешния ден са в държавно управление преди изборите и какво се случва в този момент. Свидетели на следващата замяна и явно неангажиране с проблемите на задаващата се обществена злополука в региона ни, в случай че се закрият преждевременно въглищните централи. Политическа партия АБВ поредно декларира обещаните от преди изборите позиции тематиката за „ Мариците “, газовата връзка с Гърция, възобновяване контракта с „ Газпром “- Декларация за незабавни договаряния с „ Газпром “ от 20.03.22г. и така нататък

Адвокат Иван Михайлов изрази вяра, че този отчет ще инициира потребен за партията ни диалог, тъй като несъмнено е нужна нараснала интензивност и старания за привличане на младежи, тъй като тя има вътрешна нужда от това.

Председателят на АБВ Румен Петков означи сериозният принос на АБВ във формата, в който взе участие в ръководството – „ Българска социалистическа партия за България “, като акцентира работата в Министерството на туризма, Министерството на труда и обществената политика, на Министерство на регионалното развитие, както и на народния представител на АБВ в ПГ „ Българска социалистическа партия за България “ Владимир Маринов. Петков изрази признателност за политическата и гражданска героизъм и достолепие към членовете на АБВ-Стара Загора и пожела триумф в новия интервал.

В рамките на форума бе призната Декларация за енергийна сигурност и самостоятелност на България.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР