Общо 1186 ваксини са направени през тази събота и неделя

...
Общо 1186 ваксини са направени през тази събота и неделя
Коментари Харесай

1186 се ваксинираха през уикенда в София

Общо 1186 ваксини са направени през тази събота и неделя в зелените коридори, които разкри Столичната община дружно със Столичната РЗИ. Направените ваксини в общинските пунктове единствено през уикендите до този миг са 25 614 общо, оповестиха от Столичната община.

В почивните дни ваксини се поставяха в пет от комерсиалните центрове от 13.00 до 18.00 часа - в " Парадайс мол ", " Ринг мол ", " Сердика мол ", " България мол ", The Mall, както и в Културния дом в парка до езерото в ж.к. " Дружба " от 9.00 до 16.00 часа. Имунизационен пункт работи и в 12-то ДКЦ в База 1 на поликлиниката - ж.к. " Люлин 9 ", ул. " Иван Бойчев " 17, ет. 1, каб. 5. Работното време е от 9.00 до 14.00 часа.

В делничните дни ваксини могат да се създадат в две метростанции - на " НДК " и на връзката сред " Орлов мост " и СУ " Кл.Охридски ", както и в седем ДКЦ-та - 8-мо, 11-то, 12-то, 13-то, 18-то, 20-то, 24-то ДКЦ. В ДКЦ-та е належащо искащите авансово да се запишат.

Продължава и самодейността на Столична община за имунизация на колективи на място. Това се прави при предварителна поръчка от предприятия и компании. На уеб страницата на Контактния център на Столична община е оповестено заявление, което шефовете на компаниите могат да попълнят, с цел да заявят, че желаят имунизационен екип да ги посети на място.

Ваксините се обезпечават от Столичната РЗИ, а организацията се прави от екипите на дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита " и дирекция " Здравеопазване " на Столичната община.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР