Общият награден фонд в дебютното издание на United Cup ще

...
Общият награден фонд в дебютното издание на United Cup ще
Коментари Харесай

Стана ясно колко пари могат да спечелят участниците в United Cup


Общият награден фонд в дебютното издание на United Cup ще бъде 15 милиона $ като те ще бъдат отмерено разпределени сред мъжете и дамите. Вече е ясно и какъв брой съответно би могъл да завоюва всеки обособен участник.

Едната част е сумата, която всеки получава за самото наличие в шампионата, а отвън нея участниците имат опция да проработят солидни средства посредством победи.

Така да вземем за пример първите ракети на страните, които са в топ 10 на международната класация, имат обезпечени 200 хиляди $. В случая на България Григор Димитров ще получи 60 хиляди $ за присъединяване си, а първата ни ракета при дамите Виктория Томова има обезпечени 30 хиляди.

Димитър Кузманов ще получи 15 000 за присъединяване си, Изабелла Шиникова – 10 000, Адриан Андреев – 7500, Гергана Топалова – 6000 и Александър Лазаров – 5000.
 Image

Родните тенисисти, както и всички други участници, могат доста да усилят приходите си при победи.

В груповата фаза победа на Димитров и Томова в дуелите с Белгия и Гърция ще им донесе по 38 325 $. Успех на вторите ни ракети подсигурява 25 900 $. Победа в мача на двойки обезпечава по 7200 $ на всеки от двамата.

Допълнителни средства може да има даже и за тези, които не стъпят на корта, тъй като при краен триумф в даден конфликт с различен тим всеки член на отбора получава спомагателни 5000 $.
 Image

Тепърва се чака да стане ясно и по какъв метод ще се дефинира броят точки, които ще носи всяка една победа като това също може да се окаже доста скъп детайл от United Cup за българските тенисисти.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР