Общинският културен институт Научно-образователен детски център Музейко, с гордост обявява

...
Общинският културен институт Научно-образователен детски център Музейко, с гордост обявява
Коментари Харесай

Изложба Откривай с Музейко в Градската градина

Общинският културен институт Научно-образователен детски център " Музейко ", с горделивост афишира представянето на своя нов външен изложбен план на 28 август, в Градската градина, оповестиха от пресцентъра на Столична община.

Изложбата носи името " Откривай с Музейко " и има за цел да насочи вниманието на жителите към новаторското прекарване, което чака дребните гости в пространството на Музейко.

" Откривай с Музейко " ще разкрие наличието на многочислените интерактивни и просветителни интензивности, които ще запленят децата. На 27 информативни табла, тази галерия ще даде опция на гостите да се допрян до изумителния свят на Музейко. От областите на физиката и химията до приключенията в биологията и астрономията, всеки ъгъл ще разкрие ново измерение на знанието, където научните тематики ще се изследват посредством игра и учене.

Вдъхновена от желанието да обогати детската просветителна среда, " Откривай с Музейко " е основно събитие в границите на самодейността " Галерии на Открито ", която се осъществя взаимно с Дирекция Култура към Столична Община. Това партньорство дава неповторима опция за основаване на просветителни и културни начинания, които са разполагаем на всички жители, най-много на нашите деца.

Всеки гражданин и посетител на София може да се наслаждения на изложбата до 11.09.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР