Общинската съветничка от ГЕРБ Румяна Гьорева, която се оказа собственик

...
Общинската съветничка от ГЕРБ Румяна Гьорева, която се оказа собственик
Коментари Харесай

След репортаж на bTV: Частната детска градина в Перник ще бъде дарена на общината

Общинската съветничка от ГЕРБ Румяна Гьорева, която се оказа притежател на частна детска градина в Перник, ще я подари на общината. Това се случва след репортаж на bTV за скандално решение на Общинския съвет в града.

Решението е в интерес на компания на ръководителя на групата на ГЕРБ в общинския съвет Гьорева. Тя взима чартърен половината постройка на детска градина в кв. " Могиличе ", прави ремонт и до рушащата се общинска градина изниква красива частна детска градина.

Това провокира напрежение измежду родителите в пернишкия квартал. Майки питат по какъв начин ще обяснят на децата си, че няма да посещават шарената и добре изглеждаща градина.

Пред bTV тази заран Румяна Гьорева разгласи, че не вижда нищо неправилно. " Не виждам спор на ползи. Излизам с името и с лицето си. Тази постройка или най-малко половината от нея пустее от години. И аз мисля, че това е една инвестиция, която е потребна за общината. Ще бъде потребна и за децата ", разгласи съветничката.

С прессъобщение от ГЕРБ вечерта беше оповестено, че Гьорева ще подари безплатно на общината ремонтираната детска градина.

" Като човек с достолепие, който надълбоко почита политическата мощ, която поддържа, не бих си разрешила с това мое деяние да накърнявам престижа й. Декларирам, че неотложно стартирам дейности по искане за преустановяване на контракта и оформянето на документите за подаяние ", споделя съветничката.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР