Общинска администрация – Берковица уведомява, че е извършено разпределение на

...
Общинска администрация – Берковица уведомява, че е извършено разпределение на
Коментари Харесай

Община Берковица с важно съобщение във връзка с осигуряването на дърва за огрев

Общинска администрация – Берковица уведомява, че е осъществено систематизиране на количествата дърва за огрев и за строителна дървесина за 2023 година за общината в региона на Държавно горско стопанство – Берковица и стартира да приема заявки от поданици на града.
Максимално допустимите количества при разпределението на контингента дърва за огрев са 5 куб.м. за семейство. Допустимите количества при разпределението на строителната дървесина е съгласно потребностите на семействата.
Условия за включване в описите:
1.Лицето и членовете на семейството не би трябвало да имат парцели с метод на трайно прилагане „ Гори ” на територията на Република България;
2.Членовете на семейството би трябвало да са с непрекъснат адрес в град Берковица, а за описите на селата – в съответното обитаемо място;
3.Членовете на семейството не употребяват целева помощ за отопление по реда на изискванията на Наредба РД-07-5 от 16.05.2008 година на Министерството на труда и обществената политика.
Списъците ще бъдат обновени и одобрени след взаимни инспекции на Общинска администрация – Берковица, Държавно горско стопанство – Берковица, Дирекция „ Социално подкрепяне ” – Берковица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР